Apple připravuje zbrusu novou aplikaci pod názvem Support

Apple připravuje zbrusu novou aplikaci pod názvem Support
2016-11-18T07:45:18+02:00
• 18. 11. 2016

foto: Apple

Cupertinská společnost si pro své zákazníky připravila zbrusu novou aplikaci, která je pochopitelně dostupná jen pro iOS zařízení. Jedná se o tzv. Apple Support a měl by být již brzy k dispozici ve všech zemích prostřednictvím App Storu. Pro tuto chvíli je dostupná jen v Nizozemsku, ale jde pouze o dočasnou záležitost. Expanze do několika dalších zemí začne během několika dnů.

Jak již z názvu napovídá, bude se jednat o aplikaci s podporou, kde uživatelé najdou veškeré kategorie, které se nachází na webovém rozhraní. Jako domovskou stránku Apple určil výpis zařízení, které zrovna vlastníte (Your Products). Samozřejmě zde najdete podrobné informace o vašem modelu. Skvělé je, že „appka“ nabízí speciální kategorie „Jak na to“, kde najdete veškeré články s tipy pro své zařízení.

Apple Support

Aplikace mimo jiné umožňuje komunikaci se zákaznickou podporou či plánování schůzky v kamenných obchodem od Applu (v našem případě u registrovaných prodejců – iStyle, iWant). Dále zde najdete sekci Historie, kde jsou uvedeny veškeré vaše dotazy, které jste kdy napsali. Jestliže se zrovna budete nacházet v USA, můžete si prostřednictvím aplikace sjednat schůzku v „Genius Baru“.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat