Samsung vydal Galaxy Tab Pro S v edici Gold

Samsung vydal Galaxy Tab Pro S v edici Gold
2016-10-18T07:44:30+02:00
• 18. 10. 2016

Hybridní zařízení mají ve své třídě nového a pořádně výkonného zástupce. Postarala se o něj společnost Samsung, když jako první ve Spojených státech oficiálně uvedla konvertibilní tablet s názvem Galaxy S Tab Pro ve variantě Gold (SM-W700NZDBXAR). Jihokorejský výrobce nejvíce samozřejmě zapracoval u hardwarové stránky. Přitom nezapomněl ani na prémiový přeliv ve zlatém provedení a tomu také přidal odpovídající cenovku.

samsung-galaxy-tabpro-s-gold-edition-01-563x540

Přední panel zabírá 12palcový Super AMOLED displej s rozlišením 2 160 x 1 440 pixelů. Výkon mu dodává procesor Core M3 od Intelu taktovaný na frekvenci 2,2 GHz, 8GB operační paměť RAM a 256GB disk typu SSD pro uživatelská data. Uvnitř ukrytá 5 200mAh baterie se dokáže nabít za pouhé 2,5 hodiny díky podpoře technologie rychlého nabíjení. Navíc celková výdrž atakuje hranici až 11 hodin při jediném nabití.

Z obou stran je k dispozici 5megapixelový fotoaparát, přičemž zadní senzor má ještě k dobru autofokus. Softwarovou stránku zaštiťuje systém Windows 10. Seznam specifikací uzavírá funkce WiFi, Bluetooth 4.1 či USB 3.1. V prodejním balení naleznete ochranný kryt s plnohodnotnou klávesnicí a touchpadem. Ovšem stylus Tab Pro Pen musíte zakoupit zvlášť. Prodejní cena byla stanovena na 999,99 dolarů (tj. cca 24 570 Kč).

samsung-galaxy-tabpro-s-gold-edition-02-720x524

Zdroj: news.samsung.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat