Moto Z Play bude mít konektor na sluchátka aktualizováno

Moto Z Play bude mít konektor na sluchátka [aktualizováno]
2016-07-19T08:55:14+02:00
• 19. 7. 2016

Aktualizováno 19. 7.

V rámci řady Moto Z jsou již dva smartphony a na třetí se teprve čeká. Konkrétně Moto Z Play by mělo lákat na nižší cenu, ale přitom nabídne také přídavné moduly. Nyní se ukazuje, že bude v jedné specifikaci lišit výrazně. Mělo by se jednat o jediný model Moto Z s konektorem na sluchátka. Na obrázku níže můžete vidět porovnání základních rámů modelů Moto Z, Moto Z Play a Moto Z Force.

17 - 1

Původní článek 11. 6.

Hlavními novinkami tohoto měsíci se pro tuto chvíli stávají modely Moto Z a Moto Z Force. Původně se předpokládalo, že v rámci nové řady Moto budou tři smartphony, ale nestalo se tak. Nyní se objevují náznaky, že třetí model teprve čeká na uvedení. Mělo by se jednat o Moto Z Play.

Z uniklých informací by se dalo odhadovat, že se má jednat o nejlevnější model, který taktéž nabídne přídavné moduly. Aby byla zachována kompatibilita, budou základní rozměry stejné jako u představených novinek. Tomu odpovídá i velikost displeje, tedy 5,5 palců. Avšak rozlišení bude nižší – Full HD. Aby se jednalo o levnější zařízení, dojde na snížení některých specifikací.

Moto Z Play

Vertex má být kódové označení pro Moto Z Play

Moto Z Play má disponovat procesorem Snapdragon 625, který bude doplněn o 2 GB RAM. Interní úložiště poskytne 16 GB. Na zadní straně má být 16MPx foťák a pro selfie poslouží 5MPx senzor. V jednom parametru má být Moto Z Play lepší než hlavní novinky. Kapacita baterie má být 3600 mAh, přičemž tloušťka Moto Z Play má být 5,9 mm.

Více informací není k dispozici. Můžeme jen odhadovat, kdy dojde na představení, tedy jestli vůbec. Rozhodně by se jednalo o zajímavé doplnění nové řady.

Zdroje: gsmarena.com, androidandme.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat