Dotekomanie.cz

LG si pospíší s uvedením LG V11/V20

LG vsadilo u nejnovějšího top modelu na modularitu a příslušenství, které mělo napomoci prodeji. Bohužel se LG G5 nesetkalo s takovým úspěchem, jak by si vedení společnosti myslelo. To mělo samozřejmě dohru. Nyní výrobce potřebuje nový smartphone, který vylepší nejen čísla prodejnosti.

Dle korejského zpravodajského webu si LG pospíší s nástupcem smartphonu LG V10. Očekávali jsme, že by k uvedení mohlo dojít nejdříve v říjnu, ale nově by měl nástupce spatřit světlo světa už v září. Z dostupných zdrojů má být hlavní důvod zvýšení konkurenceschopnosti vůči Galaxy Note 7 a novým iPhonům, které budou představeny co nevidět.

Zatím nemáme k dispozici přesnější informace. Například se neví, jestli se bude top model jmenovat LG V11 nebo LG V20. Na druhou stranu je zde určitá jistota, že i v tomto případě se dočkáme 5,7palcového displeje, nad kterým bude menší 2,1palcový. Kolují spekulace, že by nástupce nemusel disponovat zvýšenou odolností vůči pádům.

Pokud jsou informace pravdivé, dočkáme se v brzké době dalších úniků, jenž nastíní základní specifikace a bonusové funkce. Pokud LG nastaví dobrou cenovou politiku a bude tlačit LG V11/V20 na všechny trhy, může tak trochu uhasit problémy vzniklé se slabými prodeji LG G5.

Zdroj: phonearena.com

Exit mobile version