Circle Breakout – staré časy ožívají

Circle Breakout – staré časy ožívají
2016-07-10T07:14:54+02:00
• 10. 7. 2016

Hra Breakout patří k dějinám herního průmyslu. A dnes, po tolika letech, se stále vývojáři snaží vymyslet koncept hry podobně jednoduchý a přitom tak zábavný, jaký má právě Breakout. Ovšem dočkáváme se i různých remake verzí, kde jsou vytvořeny nové designy úrovní anebo částečně přepracován smysl a hratelnost. Pokud je dobrý nápad, hra může zaujmout tisíce, sta tisíce i miliony hráčů z celého světa.

Screenshot_2016-07-09-11-48-23 Screenshot_2016-07-09-11-48-10 Screenshot_2016-07-09-11-48-16

Originální herní předloha má za cíl donutit hráče pohybovat plošinkou a zabránit tak lítající kuličce sletět dolů a odebrat hráči život. To zůstalo zachováno v Circle Breakout, ovšem jen z části. Kulička vám už nesmí spadnout dolů, nýbrž se dotknout kolečka uprostřed obrazovky. Plošinka se též nepohybuje z levé strany na pravou (a opačně), ale kolem dokola. Pokud tak budete tapat na displej, směr pohybu se obrátí.

Zdaleka se však nejedná o vše, co vás ve hře čeká. Pro trochu zajímavější spád se plošinka i kulička zrychlují a útvary mění. Hudba je velmi zajímavá, přičemž změn barev dle toho, na jaké jste úrovni, potěší. Bonusy, jako zvětšení obranné plošinky, střelba po směru nebo do všech stran, jsou vítány a v neposlední řadě jsem byl spokojen i s narůstající obtížností, ačkoliv by vývojáři mohli více přitvrdit.

Screenshot_2016-07-09-11-49-20 Screenshot_2016-07-09-11-50-49

Hra je samozřejmě zdarma pro Android, avšak reklamy jsou nevyhnutelné. Nicméně při prohře se smíte jednou oživit – pomocí zhlédnutí třicetivteřinového spotu. Jako oddechovka je hra dobrá a zkrátí volné chvíle při cestování veřejnou dopravou nebo čekání na ni.

logo-app Circle Breakout jcstranger Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat