Daily Facts – fakta na každý den

Daily Facts – fakta na každý den
2016-07-15T08:53:05+02:00
• 15. 7. 2016

Mobilní zařízení nám usnadňují práci a můžeme díky nim vyřizovat například pracovní věci cestou v MHD apod. Jestliže se však chcete dozvědět i nějaké zajímavosti, tak by vám s tím mohla pomoci aplikace Daily Facts.

5rvPHAlHkw7znQbGp__WQhCnov4kH5xT -mALF6meEHjPJV4yqslqHH21thfC_Wr7

Aplikace Daily Facts vám bude každý den přinášet nějakou zajímavost z určité oblasti. Zajímavosti můžete sledovat v aplikaci, anebo si jednoduše vytvořit na domovské obrazovce widget. Při klepnutí na tento widget dojde k otevření aplikace.

M5Z0D2EM3DSxO8yHqNfvvLd324-tK_mP screenshot (1)

To, jaké kategorie chcete sledovat, si můžete zvolit v jednoduchém nastavení. Postačí mít dané zaměření zaškrtnuto. Každý fakt, který se vám zalíbí, si můžete označit jako oblíbený. Velmi se mi líbí, že se dá změnit barva písma a barva pozadí, takže pročítání bude mnohem příjemnější. Vybírat se dá i kategorie, z jaké země se má fakt zobrazovat.

screenshot (2) screenshot

V databázi se nachází dle samotných autorů téměř 3 000 faktů, což zaručí, že by se dlouho neměla fakta nijak opakovat. Aplikace Daily Facts15 je ke stažení zdarma.

logo-app Daily Facts The Misty Games Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat