Pantech je zpět – má první telefon a reproduktor

Pantech je zpět – má první telefon a reproduktor
2016-06-27T13:20:34+02:00
• 27. 6. 2016
1

Jestliže jste dlouho neslyšeli o legendární značce Pantech, tak společnost až do dnešní doby procházela kompletní restrukturalizací, kdy zároveň byla zastavena jeho veškerá činnosti – tedy alespoň co se týče vývoje nových chytrých zařízení. Nyní po 20 měsících úmorných jednání a hlavně dvojnásobných změnách ve vedení pomalu přichází na trh dvojice novinek. První se stal telefon s názvem Sky IM-100 a druhou v závěsu je „reprodukto-nabíječka“ Stone BT.

Pantech Sky IM-100 a Stone BT (4)

Oba přírůstky nejsou po stránce specifikací stále úplně odhaleny, ale některým k uspokojení může postačit základní funkce. Telefon Sky IM-100 bude lákat na 5,2palcový LCD displej s Full HD rozlišením, osmijádrový procesor Snapdragon 430 od Qualcommu běžící pod taktovací frekvencí 1,4 GHz, průměrnou 2GB operační paměť RAM, interní paměť o velikosti 32 GB a 3 000mAh baterii. Konstrukční řešení nabídne tloušťku 7,8 mm či hmotnost 130 gramů.

Pantech Sky IM-100 a Stone BT (2) Pantech Sky IM-100 a Stone BT (3)

Podle snímků bude hrát velkou roli také přerostlý reproduktor v zadní části stejně jako velký regulátor hlasitosti, který dostane několik funkcí k dobru. Reproduktor nesoucí označení Stone BT nejen přehraje nahlas hudbu z připojeného zařízení přes Bluetooth, ale ještě jej dokáže bezdrátově nabít. V obou případech mají být dostupné dvě barevné varianty v provedení černém a bílém. Nakonec jejich prvním cílem je prodat 300 tisíc telefonů za cenu 390 dolarů (tj. cca 9 515 Kč).

Pantech Sky IM-100 a Stone BT (1)

Zdroj: etnews.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Petr Hošek

27. 6. 2016, 15:04

No tak ty jsou hodně naivní…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat