Ochutnávky #31 – LG G5

Ochutnávky #31 – LG G5
2016-06-22T12:21:28+02:00
• 7. 6. 2016
2

Na testování nám dorazil zajímavý kousek, a to LG G5, které je v poslední době hojně diskutovaným telefonem. LG se odhodlalo sejít z cesty tradičních telefonů a přišlo s telefonem, který je částečně modulární. Spodní plastovou krytku lze odejmout spolu s baterií a následně ji nahradit některým z modulů, například pro focení.

LG G5

Máme k dispozici telefon ve zlatém provedení, avšak bez jakýchkoliv modulů, což je trochu škoda, ale lepší než nic. Na první pohled působí LG G5 daleko lepším dojmem, než na obrázcích či z vyprávění těch, kteří jej již vyzkoušeli a nebyli spokojeni. Konstrukce je celkem povedená a telefon i designově působí pěkně.

Spodní odjímatelná část po několika sundáních nedoléhá ke zbytku telefonu zcela těsně, ale konec konců ani standardní plastové kryty na zádech různých telefonů po opakovaném odejmutí nepasují stejně dobře, což se dá očekávat.

LG G5 LG G5 LG G5

Na zádech pak ještě upoutá pozornost oválný výstupek se dvěma fotoaparáty, LED bleskem a laserovým ostřením. Dvojice fotoaparátů však neskládá jeden obraz, jako je tomu u jiných telefonů, ale používá se vždy jen jeden snímač. Jeden z nich má širší záběr a je vhodný pro fotografie krajiny nebo širší scény, zatímco druhý má klasický užší úhel záběru a hodí se na zbylé případy, například pro makro.

Momentálně telefon testujeme a v následujících týdnech můžete očekávat kompletní recenzi. Mezi tím máte vy prostor pro své dotazy, které můžete pokládat jak zde pod článkem, tak i prostřednictvím sociálních sítí či emailem.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Pane Kropáč vy budete hodně hloupý samungář, že jo?

Petr Kropáč

7. 6. 2016, 19:12

Největší propadák v historii – chtějí konkurovat nejlepším ale nejsou schopni ani uvést do prodeje. A ještě hnus

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat