Moto Z nenahrazuje Moto X

Moto Z nenahrazuje Moto X
2016-06-11T11:06:21+02:00
• 11. 6. 2016

Pomalu si zvykáme, že značka Motorola již neexistuje, aspoň ve světě smartphonů. Zůstává jen označení Moto, přičemž zařízení jsou evidována jako Lenovo. Sama transformace není ještě zcela dokončena, ale schyluje se k tomu. Nejnovějším smartphonem pod vedením Lenova je Moto Z, případně druhý model Moto Z Force.

Již před uvedením se proslýchalo, že nová řada Z nahradí původní top modely Moto X, ale to nakonec nemusí být zcela pravda. Podle oficiálního vyjádření budou koexistovat dvě linie. Důkazem je rozšiřování dostupnosti Moto X na nové trhy, mezi které se počítá i Česká republika.

Moto Z nenahrazuje Moto X

Moto Z nabízí zcela odlišný přístup a nemá v žádném případě nahradit Moto X, byť mají některé vlastnosti společné. Z vyjádření tak trochu vyplývá, že Moto Z je komerčním experimentem nového přístupu k podobě smartphonů. Jakoby si společnost zkoušela nové technologie a strategie. Zároveň těmito novinkami cílí na uživatele vyžadující technologicky pokročilejší zařízení.

Bohužel není jasné, jestli se nejedná jen o dočasný stav do doby, než budou smartphony Moto Z oficiálně v prodeji. V tuto chvíli se bude marketing soustřeďovat na obě linie. Samozřejmě se naskýtá otázka, jestli se dočkáme další generace Moto X. Zatím k tomu nemáme ani jeden náznak. Možná se jen vedení snaží o zajištění prodejů Moto X do chvíle, než bude Moto Z k dostání.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat