LeEco Le Max 2 s 6GB RAM jde do předprodeje

LeEco Le Max 2 s 6GB RAM jde do předprodeje
2016-06-07T07:20:58+02:00
• 7. 6. 2016
1

Jak jistě možná víte, LeEco Le Max 2 již přišel se 4GB operační pamětí na trh, ovšem od výrobce byla přislíbena ještě verze, která disponuje 6 GB RAM. To už by se brzy mělo změnit, jelikož do předprodeje se chystá i tato verze, která by měla trochu více ohromit koncového uživatele.

gsmarena_001

Předprodeje začnou, na rozdíl od jiných menších společností, v oficiálním internetovém obchodu výrobce, kde se předpokládá dodání během 2-3 týdnů, což je jistě dobrá zpráva. Zařízení by tak uživatel měl dostat bez problémů ještě do konce měsíce. Očekává se též, že předprodej by měl začít již tento týden a zařízení by mělo přistát nejprve na indickém trhu.

Co se specifikací týká, máme zde 5,7palcový QHD displej, Snapdragon 820 s osmi jádry, 32GB nebo 64GB interní úložiště nebo 21MPx fotoaparát. Hodí se pak USB 2.0 typu C, Wi-Fi s nejnovější standardem 802.11 ac a nakonec například celá škála frekvencí podporující LTE sítě.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Hádam ze 4 jadrový procesor, či?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat