Jak fotí čínský top model Ulefone Future? sponzorovaný článek

Jak fotí čínský top model Ulefone Future? [sponzorovaný článek]
2016-06-03T16:25:53+02:00
• 3. 6. 2016
1

Modely méně známých čínských výrobců často nabízejí špičkovou výbavu za zlomek ceny, kolik by podobný telefon stál, pokud by ho vyrobil například Samsung či jiný velký výrobce. Většina těchto telefonů má ale společný nedostatek, kterým bývá často fotoaparát. Neplatí to však u všech těchto výrobců. Mezi ty, kteří si zakládají mimo jiné i na kvalitním fotoaparátu, patří například Ulefone. Jeho poslední top model Ulefone Future se chlubí například bezrámečkovým 5,5″ displejem s FullHD rozlišením. Uvnitř pak pracuje osmijádrový Helio P10 se 4 GB operační pamětí.

Ulefone Future Optics

V tomto článku se ale více než na podrobné specifikace zaměříme na fotoaparát, jelikož výrobce ve své poslední tiskové zprávě prozradil detaily ohledně snímače a přiložil i šest ukázkových fotografií, kde lze dobře posoudit kvalitu fotoaparátu.

V telefonu je použitý senzor S5K3P3 od Samsungu. Ten je pak zcela prvním senzorem, který má pixely velké jen 1.0μm. Díky těmto miniaturním rozměrům lze snímač včetně optiky vměstnat do telefonu tak, aby nemusel fotoaparát vyčnívat nad povrch zadní strany telefonu. Přitom však zůstává zachována kvalita a rozlišení činí 16 MPx.

1 2 3 5 6 8

Na přiložených fotografiích lze vidět, že snímkům opravdu nic podstatného nechybí. Jsou dostatečně ostré, nejsou přeexponované a dobrá je i saturace. Barevně jsou fotografie velmi věrné a realistické. K dokonalejším výsledkům pak dopomáhá ještě samotná aplikace, která nabízí kromě automatického i manuální režim, kde si lze se scénou pohrát a vyladit si vše k dokonalosti.

Výrobce si připravil i video, ve kterém funkce fotoaparátu demonstruje a vždy lze na pár okamžiků vidět i výsledný snímek. Jde vidět, že nejen Ulefone, ale i ostatní začínající výrobci se opravdu snaží „zapadnout“ mezi velké firmy, přičemž neustále ukazují, že i společnost, o které jste třeba v životě neslyšeli, dokáže udělat stejně a možná i více zajímavý smartphone než zavedení výrobci. O telefonu Ulefone Future si můžete více přečíst na oficiálním webu výrobce.

Zdroj: tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Milan Krejsa

4. 6. 2016, 9:11

No že by se jim to třeba u Ulefone Power nějaký povedlo se říct nedá. Slušná optika, fotky opravdu špatné.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat