Aktualizace Google Plus iOS

Aktualizace Google Plus [iOS]
2016-05-06T12:14:10+02:00
• 6. 5. 2016

Aplikace Google Plus prochází čas od času změnam. Tentokrát se přišla řada na variantu pro iOS. Aktualizace obou aplikací pro Android i OS jsou bohužel rozlišené, takže se podíváme alespoň na verzi 5.5.0 a na jaké novinky se můžeme těšit.

Screen Shot 2016-05-05 at 6.39.57 PM

Jak můžete vidět na infografice výše, prakticky se jedná hlavně o čtyři změny. První důležitá aktualizace se týká možnosti procházení příspěvků pomocí táhnutím prstem doleva či doprava. Nově také v menu na levé straně uvidíte, zda vám nepřišlo oznámení určené pro další účty. Autodoplňování ve vyhledávání už spíše doplňuje novinky.

Ještě zde mám uživatel k dispozici vytváření a mazání kruhů. Samozřejmostí je oprava chyb a zlepšení výkonu. Co se Androidu týká, dozvídáme se, že přidávání nových funkcí a jejich testování neustále zdržuje vydání nové verze, na níž už čekáme poměrně dlouhou dobu. Nezbývá než doufat v příznivé testování a dobrou práci vývojářů.

Zdroje: plus.google.com, plus.google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat