Dotekomanie.cz

Nubia Z11 a Z11 Mini – dočkáme se konečně 19. dubna?

Už od ledna táhnoucí se spekulace o tom, kdy bude oficiálně představena Nubia Z11, jsou zřejmě na svém konci. Společnost ZTE, pod kterou spadá obchodní značka Nubia, vypustila reklamní plátek k tiskové konferenci. Přesto nástupce poslední Nubie dorazí dříve, protože Nubia N9 byla odhalena v květnu loňského roku. Kromě základní verze se očekává jeho zmenšená verze. Model Nubia Z11 Mini stihla již projít rukama úředníků u TENAA.

Tisková konference proběhne 19. dubna a bude se konat v Pekingu. Když si přeložíme čínské znaky ze zveřejněné pozvánky, tak obsahuje slogan Malý svět velkých zázraků. To může naznačovat představení nového hlavního modelu pro letošní rok. U Nubie Z11 nejspíš najdete 5,2palcový displej s QHD rozlišením, který navíc má být po obou stranách zahnutý. Hardwarovou část zastoupí procesor Snapdragon 820 od Qualcommu a 4GB paměť RAM.

Kompaktnější Nubia Z11 Mini podle výpisu z databáze čínského telekomunikační a regulačního úřadu TENAA získá 5palcový Full HD displej hnaný osmijádrovým procesorem a 3GB pamětí RAM. Nicméně do 19. dubna je ještě dostatek času na to, aby čínský výrobce stihl přes reklamní snímky upoutat největší pozornost nebo někdo jiný záměrně nezveřejnil přesnou podobu včetně konečných specifikací.

Zdroj: timesnews.co.uk

Exit mobile version