Tipy na aplikace pro Chromecast #6 – perfektní tenisová hra

Tipy na aplikace pro Chromecast #6 – perfektní tenisová hra
2016-03-03T12:13:37+02:00
• 3. 3. 2016

Chromecast není pouze o přehrávání hudby, videí a zobrazování fotek, jako jste si mohli říkat po předchozích díle mého seriálu. Pro tuto chytrou věcičku se objevilo i pár her, jednou z nich je tenis.

banner_MT_720x400_2

Motion Tennis Cast je perfektní ukázkou, jak se dají využít věci podobné Chromecastu jinak. Díky této hře můžete ovládat tenisovou raketu pomocí svého telefonu a vidět svého tenistu v televizi. Váš telefon využívá pohybové senzory k tomu, aby byl váš hráč v televizi plně ovladatelný dle vašeho uvážení.

Díky tomu, že vše ovládáte svým pohybem, můžete přispět i ke svému zdraví, protože je nutné při hraní stát. K dispozici máte různé technické odpaly, příkladem je forehand, backkhand, přehoz, smeč apod. Vybrat si můžete ze 4 úrovní obtížnosti. K dispozici jsou různé módy, lze hrát klasicky proti jednomu soupeři nebo kupříkladu time attack, kde odpalujete jeden míček za druhým. Za zmínku stojí mód Get Fit, který vás rozpohybuje takovým způsobem, že prý spálíte hodně kalorií.

screen520x924 (1) screen520x924

Porovnávat se můžete i se svými přáteli, protože je ve hře integrován online žebříček. Stačí být přihlášený pod účtem Google v telefonu. Hra je dostupná pro operační systém Android a iOS. Stáhnout si ji můžete zdarma pro Android, na iOS vyjde na 4,99 $.

logo-app Motion Tennis Cast Rolocule Games Zdarma ANDROID logo-app Motion Tennis Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat