GAME ACCESS ‘16 – mezinárodní konference herních vývojářů

GAME ACCESS ‘16 – mezinárodní konference herních vývojářů
2016-03-18T07:15:45+02:00
• 18. 3. 2016

Můžete se těšit na řadu zajímavých přednášek od známých odborníků, stejně jako na možnost seznámit se během formálních i neformálních diskuzí s ostatními kolegy z oboru. Všichni účastníci pak v rámci prezentace Indie Expo mohou představit své nové projekty a utkat se o ceny v jednotlivých soutěžních kategoriích. Více informací naleznete na www.game-access.com.

joy-clr-black-bg

Konference se zúčastní Greg Louden (Remedy Entertainment), Jay Crowe (Bohemia Interactive Studio), Annie Dumitrescu (Amazon), Rafał Basaj (Bloober Team), Igor Chernakov (Wooga), Miloš Jeřábek (Remedy Entertainment), Martin Vaňo (Silicon Jelly), Oleg Paliy (Invest in Finland) a mnoho dalších.

Všechny tyto významné osobnosti vystoupí jako řečníci Game access, detailní informace o každém z nich najdete na našem webu.

gda-logo

Na indie expo mohou všichni začínající i zkušení herní vývojáři podrobit své nové projekty zpětné vazbě ostatních účastníků; sponzoři a vydavatelé tu pak budou mít jedinečnou možnost si prezentované tituly vyzkoušet, vybrat nové hry, do kterých budou chtít investovat, nebo dokonce najít talentované odborníky či nové obchodní partnery.

Prezentovanými projekty budou například: Layers of Fear, Planet Nomads, Killing Room, Vaporum, Dark Train, Aggressors: Ancient Rome a Novus Inceptio…

Představte svou hru v rámci prezentace vývojářů Indie Expo: game-access.com.

Program konference nemá hranice, každý si najde to svoje: prezentace, přednášky, konference, diskuze, výměna kontaktů a chybět nebudou ani večerní párty, nemluvě o strhující prohlídce brněnského Starého města.

Vstupenky k zakoupení na WWW.GAME-ACCESS.COM

Konferenci Game Access organizuje GameDev Area Czech ve spolupráci s Fineway Studios, JetDogs Studios a dalšími místními vývojáři jako součást iniciativy GameDev Area.

  • KDY: 15. a 16. dubna roku 2016
  • KDE: V brněnském hotelu BobyCentrum

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redakce

Dotekománie vás provede světem mobilních zařízení a technologií. Čtěte, ptejte se, komentujte.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat