Coca Cola plánuje prodávat balení, ze kterého lze seskládat cardboard

Coca Cola plánuje prodávat balení, ze kterého lze seskládat cardboard
2016-02-26T15:27:35+02:00
• 27. 2. 2016
1

V dnešní době se čím dál častěji výrobci mobilních telefonů uchylují k výrobě VR brýlí a celkově svá zařízení připravují na virtuální realitu, například Alcatel na MWC 2016 přestavil svůj nový model Idol 4s v balený v plastovém Google cardboardu. Společnost Coca Cola se nyní rozhoduje, že začne svůj nápoj balit do krabiček, ze kterých poté lze sestavit cardboard pro váš mobilní telefon.

coca-cola-vr-viewer

Coca Cola musí teď jen vyřešit, jak do balení zakomponuje čočky, které jsou nutné pro fungování takového cardboardu, ale s největší pravděpodobností budou do krabice pouze vlepeny. Co se finanční náročnosti týká, nebude to opravdu pro Coca Colu problém, jelikož výrobní náklady na obyčejné čočky jsou většinou menší než náklady na výrobu jedné plechovky jejich nápoje.

Coke-700x352

Cardboard by měl být možný získat z krabice, kde je 12 plechovek, z balení dvou půllitrových kol nebo jako samostatný set. Coca Cola plánuje tato balení dostat do všech zemí, kde se jejich produkty prodávají, takže se jich snad dočkáme i v České republice. Pro představu, jak bude jednoduché daný cardboard seskládat, se můžete podívat na video níže.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student IT, fanoušek nových technologií, který se příležitostně věnuje fotografování. Aktuálně preferuje operační systém iOS, ale předtím nepohrdl žádným Android zařízením. Mezi jeho koníčky patří recenzování nových zařízení, tábor, turistika a auta.

Komentáře

Jiří Mrázek

27. 2. 2016, 11:19

Docela se mi ten nápad líbí :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat