Lenovo chystá nový model K5 Note

Lenovo chystá nový model K5 Note
2016-01-16T08:40:58+02:00
• 16. 1. 2016

Po krátké odmlce opět dává o sobě vědět čínská certifikační databáze TENAA, která odhaluje připravovaný model od společnosti Lenovo. Stejně jako má našlápnuto Xiaomi nebo Meizu na místním trhu, tak ani Lenovo nechce doma zůstat pozadu v rozšiřování vlastních produktových řad. Telefon K4 Note se ještě nestihl ohřát u prodejců a jeho možný nástupce prozatím skrytý pod označením K52t38 začíná vystrkovat první růžky.

Lenovo K5 Note (1)

Chystaný K5 Note rozhodně půjde proti nejnovějšímu Redmi Note 3 od Xiaomi, neboť jeho designové zpracování, vnitřní výbava či umístění převážné většiny prvků mají téměř totožné. Čelo zabírá 5,5palcový displej s Full HD rozlišením a 8megapixelová kamerka určená na oblíbené selfie snímky. Uvnitř běží neupřesněný osmijádrový procesor (1,8 GHz) po boku 2GB operační paměti RAM a 16GB úložiště. Vyšší verze by měla přinést 32GB úložiště a 4GB paměť RAM.

U rozměrů konstrukce jsou udány hodnoty 152 x 75,7 x 8,49 mm. V zadní části zaujme místo 13megapixelový fotoaparát, duální přisvětlovací LED dioda a baterie o velikosti 3 500 mAh. Telefon může mít před konkurenci nahoru, pakliže podpora LTE sítí bude co nejširší a interní paměť rozšíříte paměťovou kartou. Každopádně až následující týdny ukážou, zda skutečně Lenovo tak brzy po posledním modelu oficiálně představí dalšího zástupce.

Lenovo K5 Note (2)

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat