Dotekomanie.cz

TENAA certifikovala model P1 Mini od Lenova

Když české zastoupení Lenova v minulém měsíci informovalo o zahájení prodeje modelu Vibe P1, tak málokdo by asi čekal, že čínský výrobce ještě v závěsu plánuje jeho zmenšenou variantu. Známý telekomunikační úřad TENAA, vydávající potřebné certifikace k uvolnění zařízení do prodeje v Číně, zveřejnil čerstvé informace o modelu Lenovo P1 Mini. Ten tak může být odhalen každou chvíli, pokud budou chtít stihnout hlavní nákupní období o Vánocích.

Připravovaná novinka nebude nijak výrazně převyšovat svoji předlohu. Nejcitelnější změna pochopitelně proběhne v části displeje, kde úhlopříčka z 5,5 palce má údajně klesnout k 5 palcům. Každopádně Full HD rozlišení má být zachováno, takže se můžeme minimálně dočkat jemnějšího obrazu. Vnitřní výbava zahrnuje osmijádrový procesor s taktovací frekvenci 1,5 GHz, 2GB paměť RAM a 16GB úložiště.

Zatímco zadní část opět nabídne 13megapixelový fotoaparát, tak ani u přední 5megapixelové kamerky evidentně nedojde k žádné změně. Uživatelským prostředí by měl doprovázet systém Android ve verzi 5.1.1 Lollipop. Výrobce chystá čtyři barevná provedení (bílé, černé, stříbrné, zlaté), ale zatím bez dalších podrobností. Zůstává jen otázkou několika málo týdnu, kdy telefon zamíří na prodejní pulty.

Zdroj: gizmochina.com

Exit mobile version