OnePlus 3 se ukazuje na uniklých renderech

OnePlus 3 se ukazuje na uniklých renderech
2015-12-10T07:30:31+02:00
• 10. 12. 2015
1

První model od OnePlus byl opravdový zabiják top modelů a nabízel toho za svou cenu opravdu hodně. Ostatně ani další dva modely na tom nejsou jinak, i když OnePlus 2 byl oproti předchůdci docela zklamáním a nepotěšil nás stejně tak jako OnePlus One. Nyní se na internetu objevily první uniklé rendery údajného nástupce, OnePlus 3, který by měl chyby předchozího modelu napravit.

oneplus3

Základní prvky konstrukce jsou na první pohled stejné jako u OnePlus 2, přesto zde nalezneme také mnoho odlišností. Na přední straně došlo k odebrání hardwarového tlačítka se čtečkou otisků prstů, čímž se uvolnilo nějaké to místo pro větší displej. Ve spodní části rámečku je taktéž jasně viditelný reproduktor, který dosud sídlil na spodní straně telefonu vedle USB konektoru. Krom toho lze nad displejem spatřit ještě přední kamerku.

Záda nápadně připomínají ta z předchozího modelu, částečně se však změnil design modulu s fotoaparátem, který by podle renderů neměl vystupovat nad povrch konstrukce. Záda jsou také patrně vyrobena z broušeného kovu, čímž telefon získá na elegantnosti. Logo OnePlus se pak také nachází na trochu jiném místě, než na jaké jsme byli doposud zvyklí.

oneplus-3

Zatím nelze s jistotou říci, zda jsou rendery pravé, nebo si z nás jednoduše někdo dělá srandu, každopádně bychom se vůbec nezlobili, pokud by čínský výrobce s takovýmto telefonem přišel. Na první pohled vypadá opravdu zajímavě, a co se vnitřností týče, měli bychom se dočkat procesoru Snapdragon 820. To vše jsou ale zatím pouhé spekulace, a tak nezbývá než vyčkat, až bude k dispozici více, ať už oficiálních, či neoficiálních informací.

Zdroj: phonesreview.co.uk

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Lukáš Biel

10. 12. 2015, 8:24

Předpokládám, že to bude opět obrovský pádlo, takže pro mě zase nic :-/, i když je mi tahle značka sympatická

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat