Dotekomanie.cz

Vivo chystá navíc X6 Plus L a D

Před 14 dny jsme vám přinesli informace o modelu X6 od společnosti Vivo, která dostala potřebnou certifikaci od čínského regulačního úřadu TENAA. Podle posledních zpráv má dojít k oficiálnímu představení začátkem příštího týdne, ale ještě předtím unikají ze stejného zdroje další zmínky o tomto zařízení. Akorát s tím rozdílem, že zřejmě půjde o vylepšené varianty nesoucí přívlastek Plus.

V databázi TENAA byla nalezena dvě zařízení pod názvem X6 Plus L a X6 Plus D, o kterých bohužel úředníci nesdílí takřka žádné specifikace či známé fotografie. V každém případě je jim připisována stejná výbava jako u hlavního modelu, i když X6 by měla nést 6palcový displej. To zveřejněná dvojice překvapivě disponuje jen 5,7palcovým displejem. Pro připomenutí můžeme zmínit očekávanou výbavu v podobě desetijádrového procesoru Helio X20 od MediaTeku.

Dále 4GB operační paměť RAM, 32GB úložiště, 21megapixelový fotoaparát, přední 12megapixelovou kamerku nebo 4 000mAh baterii. Softwarovou stránku obstará systém Android v předinstalované verzi 5.1 Lollipop. Ovšem není vyloučena ani přítomnost nejnovějšího Androidu 6.0 Marshmallow. Co nakonec bude pravda, zjistíme už 30. listopadu, kdy společnost má připravenou tiskovou konferenci k novinkám.

Zdroj: timesnews.co.uk

Exit mobile version