Představujeme vám balíček aplikací Cyanogen

Představujeme vám balíček aplikací Cyanogen
2015-11-12T11:44:16+02:00
• 12. 11. 2015
1

Mnoho uživatelů zná CyanogenMod a velká část z nich se účastní nějakých diskuzí na fórech a dokonce i přispívá svými poznatky. Hlavně tito uživatele mají především povědomí o CyanogenOS, což je v podstatě komerční verze CM. CyanogenOS můžeme najít v zařízeních jako OnePlus One, WileyFox, ZUK Z1, Andromax Q a telefony značky YU.

Tento systém zahrnuje celou řadu služeb, kterou však uživatelé CM využít nemohli, leda by si koupili telefon s předinstalovaným CyanogenOS. Nicméně to se dnes mění a teď už má každý CM uživatel možnost využít balíčku aplikací (CApps) od společnosti Cyanogen, má to však jeden malý háček.

Cyanogen-Theme-Design-Challenge

CApps zatím nenajdeme předinstalované v žádné verzi CyanogenModu a ani další aktualizace by je automaticky neměly přinést. Ovšem důležitým faktem je dostupnost CApps. Jak jsem zmínil, každý uživatel je může mít, je však nutné mít CM verze 12.1, tzn. tu nejnovější. Aplikace je možné spustit i na nižších verzích, bohužel pak není zaručena jejich 100% funkčnost.

Aplikace jsou ke stažení zde a důležitou součásti CApps je také Wiki stránka, na níž najdete pokyny i pro instalaci a správné použití aplikací. Nyní k samotným aplikacím. Níže jsou rozepsány trochu více, zde je jejich seznam – Theme Chooser with per-app theming, Theme Store, AudioFX, Cyanogen Accounts, Gallery, Dialer with TrueCaller integration. Email powered by Boxer.

AudioFX

AudioFX_Rock1 AudioFX_Custom1 AudioFX_Classical1

AudioFX je odpovědí na potřebu vylepšit a kontrolovat zvukové nahrávky. S intuitivním a jednoduchým designem lze AuidoFX použít i jako přehrávač skladeb v němž si uživatel může nastavit vlastní předvolbu přehrávání. Měl by to být taktéž nástroj s mnoha možnostmi a funkcemi, jež uživatel rád využije.

Theme Chooser

themes_chooser themes_chooser_customize

Theme Chooser je velmi jednoduchý nástroj, který dokáže kombinovat různá témata a tak společně s uživatelem vytvořit jedno unikátní přesně na míru.

Theme Store

themes_store-1 themes_store_detail

Theme Store je místo obsahující stovky témat z nichž si určitě jedno nebo i dvě vyberete. Navíc jsou nová témata přidávána pravidelně.

Gallery

gallery_Drawer-1

Nová galerie obsahuje nové funkce, mimo jiné i odstranění nežádoucích duplicit a velmi dobrý třídící systém.

Cyanogen Dialer with Integrated Truecaller

dialer_TrueCaller-First-Time-User-Dialog-Opt-Out dialer_TrueCaller-Incomiing-Call-Spam-Caller-Block-Caller-1

S více než 1,7 miliardy kontaktů po celém světě a s robustním systémem TrueCaller zahrnujícím integrovaný dialer, který umožňuje identifikovat a popřípadě blokovat spamová telefonní čísla a následně vás o tom informovat – je vyžadováno povolení v systému.

Email powered by Boxer

email_Boxer-Email-Bulk-Actions email_Boxer-Email-Drawer email_Boxer-Email-OOBE

Emal založený na Boxer vám pomůže organizovat a spojit synchronizovat zprávy z více emailových účtů.

Cyanogen Account

Vytvořením účtu Cyanogen získáte přístup k obchodu s tématy, možnosti lokalizovat vaše zařízení, vzdálenému uzamknutí či vymazaní dat či k funkci TrueCaller. Po přihlášení ke svému účtu, jej můžete spravovat online na stránkách account.cyngn.com.

Zdroj: cyanogenmod.org

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Martin Novotný

12. 11. 2015, 12:49

nevím no,já to nainstaloval,a mám tam jen to suond fix,nahrávání obrazu a themata….. což stejně je vše v základu….

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat