Originální chytrý nárámek od Xiaomi – Mi Band 1S sponzorovaný článek

Originální chytrý nárámek od Xiaomi – Mi Band 1S [sponzorovaný článek]
2015-11-12T15:11:57+02:00
• 12. 11. 2015

Společnost Xiaomi je jedna z nejrychleji rostoucích asijských společností, které jsou zaměřené převážně na mobilní odvětví. Nyní se její chytrý náramek dočkává nástupce, který byl odměněn novými funkcemi a komponentami – například můžeme zmínit možnost měření tepu.

Xiaomi Mi Band 1S je však velmi oblíbený a u zákazníků se těší velkému zájmu. Avšak proč tomu tak je? Hlavní výhody pravděpodobně tkví v dostupnosti, výdrže baterie a nyní i ve funkci měření tepu. Do první z těchto výhod můžeme zahrnout cenu. Co se výdrže týká, náramek by měl vydržet až 30 dní bez nutnosti jej znovu nabít. V neposlední řadě zde máme nově i měření tepu, což je pro náramek, jehož funkcí je zaznamenávání sportovních aktivit, dosti podstatná novinka.

201511091840479979 – kopie

Pokud se však podíváme více na všechny dostupné funkce, zjistíme, že náramek funguje velmi dobře i při připojení s telefonem, konkrétně při odemykání, pokud jsou tedy obě zařízení v rozumné vzdálenosti. Dále zde máme hlídač spánkového rytmu, call reminder nebo tichý budík.

To vše je zabaleno do malého náramku na ruce, který je aktuálně v předprodeji v internetovém obchodu Gear Best. Zde najdeme Mi Band 1S se slevu za cenu 24,89 $, což je v přepočtu přibližně 627 Kč. Doprava je jako obvykle zdarma.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat