Cube iwork8 – osmipalec s Windows 10 za hubičku sponzorovaný článek

Cube iwork8 – osmipalec s Windows 10 za hubičku [sponzorovaný článek]
2015-11-20T07:07:28+02:00
• 19. 11. 2015

Vánoce se blíží a i obchodníci se na tento svátek již pečlivě připravují. Konkrétně GearBest nyní nabízí výrazné slevy na několik svých produktů, včetně tabletu Cube iwork8, který můžeme dle parametrů zařadit do střední třídy. Jedná se o zařízení se skvělým poměrem cena/výkon, za necelých 2 200 korun toho totiž nabízí opravdu dost.

cube_iwork8 (1)

Jedná se o tablet pro méně náročné uživatele, kteří nechtějí za nové zařízení utratit půlku výplaty, a i přesto touží po něčem s trochu lepší výbavou. O výkon celého zařízení se stará 64bitový procesor Intel Atom x5-Z8300, který je založen na nejnovější 14nm architektuře procesorů od Intelu.

Dále mu asistuje paměť RAM o velikosti 2 GB, což není mnoho, avšak v dané cenové kategorii se jedná o přijatelnou velikost. Pro vaše soubory je pak připraveno 32GB interní úložiště, které lze rozšířit ještě paměťovou kartou.

cube_iwork8 (6)

Mnoho uživatelů svůj tablet využívá i pro hraní her, na to je Cube iwork8 také připraven, díky grafickému čipu Intel HD Graphics osmé generace. Displej má úhlopříčku osm palců a rozlišení činí 1280 x 800 pixelů, to opět není mnoho, nutno však podotknout, že vzhledem k velikosti displeje a ceně zařízení se jedná o dostačující hodnotu, jemnost displeje je pak přibližně 189 ppi.

cube_iwork8 (8)

Z oblasti konektivity nabídne Cube iwork8 Bluetooth 4.0 a Wifi 802.11b/g/n. Užitečný může být taktéž Mini HDMI konektor, díky kterému lze tablet připojit k televizi či monitoru a následně můžete z tabletu promítat obsah na druhé zobrazovací zařízení. Což je skvělé pro prohlížení fotek nebo při sledování filmů z tabletu. Obejdete se ovšem i zcela bez kabelů, díky technologii WiDi pro bezdrátový přenos obrazu.

201510161727454383

Aby vám tablet nějakou tu dobu vydržel, nachází se v jeho útrobách 3300mAh baterie, která poskytne výdrž až pro 3 hodiny přehrávání videí a také dostatek času pro surfování po internetu a jiné činnosti. Operačním systémem v tabletu je Windows 10, který je stále více populární a na tabletech oblíbený především díky své nízké energetické náročnosti a svižnosti i na zařízeních se slabší výbavou.

cube_iwork8 (3)

Pokud vás tablet Cube iwork8 zaujal, můžete si jej zakoupit na eshopu GearBest, kde je momentálně s 29% slevou k dostání za 84,89 dolarů, což je v přepočtu přibližně 2 200 korun. Navíc je doprava do ČR zcela zdarma, takže ušetříte za drahé poštovné ze zahraničí.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat