Meizu škádlí OnePlus – vyměníte OnePlus 2 za Meizu PRO 5? aktualizováno

Meizu škádlí OnePlus – vyměníte OnePlus 2 za Meizu PRO 5? [aktualizováno]
2015-10-20T20:13:30+02:00
• 20. 10. 2015
2

Po tom, co společnost OnePlus nabídla velmi lákavou nabídku – výměna top modelu vlastní výroby za jeden z cenově nadřazených top modelů firmy Sasmung, se objevila další nabídka, tentokrát však od Meizu. Čínská společnost tak využívá nastalé situace a pokouší se OnePlus shodit v očích potencionálních zákazníků.

ttho

Abyste se mohli účastnit soutěže, musíte být vlastníky One Plus 2, následně se zaregistrovat pomocí formuláře a uvést důvod, proč se chcete účastnit #TurnTheHeatOff. Tímto hastagem je naznačována přítomnost procesoru Snapdragon 810 v modelu OnePlus 2, zatímco u Pro 5 od Meizu se vyskytuje Exynos 7420.

Dalším hastagem v pořadí je #TurnNFCOn, kdy opět padá výsměch na OnePlus, jelikož v jejím top modelu stále nenajdeme podporu NFC. Zatím není jisté, zda bude model OnePlus 2 vyměněn za 3GB nebo 4GB verzi. Trochu menším zklamáním může být, že soutěž se netýká modelu One, což je jistě škoda.

Meizu PRO 5 je v prodeji od 12. října, verze s 3GB operační pamětí stojí $ 439 (~ 10 478 Kč), zatímco varianta se 4 GB a 64GB interním úložištěm je za $ 490 (~ 11 695 Kč). Jako konkurent se však prodává „jen“ za $ 389 (~ 9 284 Kč) – jedná se o verzi s 64GB interním úložištěm.

Původní článek z 16. 10.

Marketingový tým od OnePlus zatím vždy odvedl velký kus práce při propagaci svých produktů, ač u nového zařízení OnePlus 2 to šlo následně jen horko těžko. Nyní však chytré hlavy markeťáků přišly s novinkou, již sice můžete znát, ale obvyklou bych ji rozhodně nenazval. Pravidla, jestli se to tak dá nazvat, jsou velmi jednoduchá. Stačí vyměnit (svůj) top model od Samsungu za ten od OnePlus.

oneplus2-main

Taková nabídka samozřejmě nemůže být neomezená, tuto možnost tak dostane pouze 50 šťastlivců. Vyměnit budete moci následující modely – Galaxy S6, Galaxy S6 edge, Galaxy S6 edge+ a Galaxy Note 5. Vzhledem k cenové relaci obou zařízení se nepočítá s příliš velkou účastí uživatelů, přeci jen každé ze zařízení od Samsungu je i více než dvojnásobně dražší.

Smysl této soutěže je však jasný, marketing. Avšak OnePlus oficiálně prohlásilo, že vyměněný telefon konkurenta předá nadaci Hope Phones, což je nezisková organizace. Tudíž nakonec uživatel může nabýt dojmu, že vykonává dobrý čin a pomáhá lidem v nouzi.

Pokud vás tedy tato zpráva zaujala, můžete se soutěže velmi jednoduše zúčastnit na oficiálních stránkách společnosti OnePlus – TakeTheEdgeOff.

Zdroje: androidcentral.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Ján Valkovič

16. 10. 2015, 8:51

Podobne ako by sa nemala miešať slivovica s vínom, nemal by sa miešať marketing s charitou. V oboch prípadoch je z toho na druhý deň fiasco.

Martin Šárek

16. 10. 2015, 10:25

Hlavně si myslím, že takovou výměnu neudělá skoro nikdo. Oneplus 2 je propadák, zatímco s6 se povedla

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat