Letv – fámy o představení nových top modelů

Letv – fámy o představení nových top modelů
2015-10-17T11:45:49+02:00
• 17. 10. 2015
1

Letv je společnost známá díky výrobě a prodeji telefonů s tenkými rámečky, následuje samozřejmě dobrý poměr výkon/cena. Nyní unikají zprávy o možném představení minimálně dvou vlajkových lodi již koncem října, což je poměrně brzy po dubnovém uvedení tří telefonů na trh. Pokud si nevzpomínáte, rád vám připomenu, že velmi dobře prodávající se telefony s názvy Le 1, Le 1 PRO a Le Max, patří do řady Le Superphones. Tak ji nazval sám výrobce.

Letv-logo_1

Nyní jsme škádleni možným představením Le Max 2. Opět o novém úniku víme díky @UpLeaks. Zprávy a fámy hovoří o tom, že společnost hodlá zveřejnit alespoň dvě vlajkové lodi. To může znamenat, že se dočkáme modelů Le 2, Le 2 Pro a Le Max 2. V podstatě se tak má jednat o druhou generaci vydaných zařízení v relativně dost krátkém čase, dá se tak spekulovat, co vše bude nové a jak moc si výrobce pohrál s možnými novinkami.

Letv si pohrává s uživateli oznámením o telefonu poháněném novým čipem Snapdragon 820, ten však bude dostupný až začátkem roku 2016 a je nereálné jej očekávat již nyní. Vážně však nevíme, co má být 27. října představeno. Je možné, že jeden z telefonů tímto SoC může být poháněn, avšak jeho dostupnost se bude datovat až na rok 2016. U modelu Le Max 2 se spekuluje o 5,7palcovém QHD (2560 x 1400 pixelů) displeji, když to u zařízení Le Phablet se možná dočkáme 6,3palcového.

Le Max 2, pokud jsou informace alespoň trochu pravdivé, bude disponovat 4GB operační pamětí, 32GB interním úložištěm, SoC Snapdragonem 820 a 21MPx fotoaparátem. Teoreticky můžeme očekávat kovové šasi, jež by se hodilo k použitým komponentům.

Zdroj: androidheadlines.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Opět ta tragická čeština pána Mareše! Sloh na úrovni čtvrté třídy základní školy. Je smutné, že toto šéfredaktor pustí do světa :-(.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat