Tomáš Hubálek zlevnil své aplikace o polovinu

Tomáš Hubálek zlevnil své aplikace o polovinu
2015-08-13T12:25:27+02:00
• 13. 8. 2015

Tomáš Hubálek patří k předním vývojářům pro operační systém Android. Jeho aplikace zaznamenaly úspěch po celém světě, ale jeho nejvýraznější byla aplikace jménem Battery Widget Reborn. Nyní se Tomáš rozhodl pro slevu kvůli tomu, že slaví vydání nové generace jeho aplikace World Clock Widget.

Aplikace Tomáše Hubálka stojí většinou kolem 50 Kč, nyní si je však můžete pořídit rovnou o polovinu levněji. Sám jsem nabídce neodolal a dvě z jeho aplikací zakoupil. Celkem byly zlevněny 3 aplikace. Jedná se konkrétně o Battery Widget Reborn, což je v podstatě chytřejší zobrazení informací o baterii. Dozvíte se například, před jakou dobou jste odpojili své zařízení od nabíječky, informace o teplotě baterie a lze si i nastavit zobrazení ikony baterie s procenty přímo v notifikační liště.

unnamed (1)_result unnamed_result

Make Your Clock Widget patří k legendárním hodinám mnoha uživatelů s Androidem, v aplikaci si lze vytvářet hodiny zcela dle svých představ a mít tak konečně originální widget.

unnamed (1)_result unnamed_result

World Clock Widget obsahuje světové časy, což se vám bude hodit při cestování, protože si můžete přehledně zobrazit čas v ČR a čas schůze v zemi s jiným časovým pásmem.

unnamed (1)_result unnamed_result

logo-app World Clock Widget 2015 Unlock Tomas Hubalek 29,00 Kč ANDROID logo-app Battery Widget Reborn Tomas Hubalek 2,00 US$ ANDROID logo-app Make Your Clock Widget Pro Tomas Hubalek 2,00 US$ ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat