Silent Circle využije programu Android pro Práci pro nadcházející model Blackphone 2

Silent Circle využije programu Android pro Práci pro nadcházející model Blackphone 2
2015-08-05T12:11:47+02:00
• 4. 8. 2015

Společnost Silent Circle se zabývá šifrováním, přičemž se zaměřuje na komunikaci mezi zaměstnanci, zákazníky a partnery. Také ji můžete znát jako výrobce telefonu Blackphone, jenž svému uživateli poskytuje více než dostatečnou dávku bezpečnosti a ochrany, z čehož plyne i lepší zážitek při používání Androidu.

Angle-C_HomeScreen silentcircle_homescreen_Angled

Cílovým trhem firmy jsou podniky a hlavně ty větší. Těm je pak nabízena řada služeb společně s telefonem, díky čemuž se zajišťuje velká bezpečnost mnohých aplikací. Nyní však Silent Circle dělá velký krok vpřed. Nejen že tento podzim má vyjít druhá generace Blackphone 2, ještě má dojít k velkému zapojení této korporace do programu Android pro Práci.

To by normálně nebylo nic až tak zásadního, ale jedná se o první komerční využití. Tím pádem bude nabízeno klientům ještě větší množství aplikací a služeb, zaměřených na osobní přizpůsobení. Vznikne tak například větší portfolio a můžeme se těšit i na mnohem více.

Zapojení se do programu Android for Work je významným krokem vpřed ve vývoji společnosti Silent Circle. Umožní nám to dodat ještě více soukromí a bezpečnosti pro podnikové základny, při současném splnění jejich potřeb, které se týkají rozsáhlých aplikací a služeb poskytovaných společností Google,“ řekl Bill Conner, prezident a CEO společnosti Silent Circle.

Snad i jako projev dobré vůle se nyní mohou uživatelé těšit z možnosti si užívat celý Silent Suit zdarma, bez jakýchkoliv vedlejších poplatků na jeden rok.

Zdroj: androidheadlines.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat