Dotekomanie.cz

ZTE představilo hodinky Axon Watch

ZTE má ve svém portfóliu jedny chytré hodinky, které se hodně podobají Pebble. Bohužel model ZTE BlueWatch se nijak výrazně neprosadil. Avšak nyní ZTE představilo nové hodinky s kulatým displejem. Jmenují se Axon Watch a zapadají do nové linie Axon, kde již najdeme smartphone. Bohužel hodinky nedisponují systémem Android Wear. Místo něj byl použit Tencent OS, který má své kořeny v běžném Androidu.

ZTE Axon Watch nabízí kulatý 1,4palcový displej s rozlišením 400 x 400 pixelů. Pro zobrazovací panel byla použita technologie AMOLED a ochranu zajišťuje Gorilla Glass sklo se safírovou úpravou. Samotný výkon je zajišťován Snapdragonem 400, který je doplněn o 512 MB RAM a 4GB úložiště. Kapacita baterie je 300 mAh. Konektivita je zajišťována Bluetooth 4.1 a nabíjí se skrze USB.

V rámci doplňkových technologií najdeme certifikaci IP67 (odolnost vůči vodě a prachu), senzor srdečního tepu, akcelerometr, gyroskop, barometr a geomagnetický senzor. Na další informace o dostupnosti a ceně si budeme muset počkat.

Zdroj: gizmochina.com

Exit mobile version