ZTE Axon zkusí dobýt USA

ZTE Axon zkusí dobýt USA
2015-06-29T14:10:25+02:00
• 29. 6. 2015

Společnost ZTE bude dalším čínským výrobcem, který se pokusí ve velkém počtu získat americké uživatele na svoji stranu. Z hlediska bezpečnosti nejsou asijští producenti považování zrovna za svatoušky, neboť nejednou jste mohli zaslechnout jejich údajné špehování. Každopádně nepodložené informace nyní nechme ležet ladem. Po odnoži Nubia určené pro čínské zákazníky chystají ve Spojených státech uvést zcela novou značku Axon. Tisková konference je naplánována až na úterý 14. července v New Yorku.

ZTE Axon (1) ZTE Axon (2)

Do té doby můžeme vycházet pouze ze spuštěných stránek, které odhalují první informace týkající se prvního zařízení. Významnou roli v hardwarové části zahraje 4GB operační paměť RAM. Plno zábavy si rozhodně užijete s Hi-Fi reproduktory. Ty mají plnit důležitou roli jak při přehrávání hudby, tak i během nahrávání. V zadní části nelze přehlédnout dvojici záznamových senzorů a LED diod. Samozřejmě nesmí chybět ani možnost nahrávání ve 4K kvalitě.

Zbývající výbavu bychom mohli doplnit třeba o jeden z nejvýkonnějších Snapdragonů od Qualcommu, dostatečně velkou baterii nebo předinstalovaný systém Android v nejnovější verzi běžící pod speciální nadstavbou. Nakonec případní majitelé můžou předběžně počítat s prodejní cenou okolo 450 dolarů (tj. cca 10 982 Kč bez daně) a ještě z dostupných variant budou k dispozici barvy bílá, modrá, stříbrná, zlatá.

Zdroj: androidcentral.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat