Lumia 940 XL potvrzena v GFXBench

Lumia 940 XL potvrzena v GFXBench
2015-07-05T14:50:24+02:00
• 5. 7. 2015

V grafickém benchmarku GFXBench byla otestována chystaná Lumia 940 v XL variantě, která tak doplňuje předchozí spekulace o nové informace týkající se výbavy. Uniklé specifikace je potřeba brát s určitou rezervou, protože v prováděných testech bývají vybrané hodnoty většinou podhodnoceny.

443154-windows-10

Nokia RM-1100 podle výpisu z databáze disponuje 5,7palcovým displejem s QHD rozlišením. Výkon mu dodá 64bitový procesor Snapdragon 810 od Qualcommu, grafický čip Adreno 430, 1,5GB paměť RAM (lze předpokládat alespoň 2-3 GB) a vše uzavře 14GB úložiště (ve skutečnosti spíše 16 GB). Ačkoliv hodnota u zadního fotoaparátu ukazuje 14 megapixelů, tak mnohem reálnější bude minimálně 20 megapixelů včetně podpory nahrávání ve 4K rozlišení.

Specifikace podtrhne ještě 5megapixelová kamerka vpředu a samozřejmě Windows Mobile 10 předinstalovaný již v samotném základu. Co zůstává na vlně spekulací, je 3 300mAh baterie, přítomnost USB konektoru typu C nebo dokonce skener oční duhovky. K oficiálnímu představení by mohlo dojít někdy v druhé polovině září, kdy zároveň Microsoft asi oznámí také prodejní cenu.

Lumia 940 XL

Zdroj: winfuture.de

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat