Smart Meetup 5 – jízda Teslou a 400 Kč od Liftaga

Smart Meetup 5 – jízda Teslou a 400 Kč od Liftaga
2015-06-24T06:15:25+02:00
• 24. 6. 2015

Smart Meetup je dvouměsíční setkání fanoušků technologií, především těch mobilních. Na každém setkání se organizátoři snaží posunout o úroveň výše a prozatím se jim to daří. První část je věnovaná přednáškám, které jsou uvedeny níže. Taktéž máte možnost se setkat zajímavými lidmi, případně získat práci u společnosti Mautilus.

about-placeholder-mbp_old

Na pátém ročníku Smart Meetupu budeš mít možnost mrknout na inovativní elektromobil Tesla. A co víc? Pokud se registruješ a budeš vybrán, dostaneš možnost se projet Teslou zdarma. S Teslou je propojena první přednáška s názvem Elektromobily klepou na dveře, aneb budeme kvůli nižší spotřebě energie stahovat softwarové aktualizace přímo z automobilu? Za touto přednáškou stojí společnost Trend Park, konkrétně Radovan Hasala.

SMU - cover

Druhou přednáškou se pobavíme o možnostech využití ROBODRONE. Přednáška má název: Budou robodroni doručovat zásilky? O vývoji, provozu a propojení robodronů s mobilními technologiemi promluví spoluzakladatel společnosti Robodrone Industries Jiří Karpeta.

V části neposlední bude mít Lightning Talk Damir Čaušević na téma StarCube.

Na networkingu se potkáš s vývojáři a nadšenci, jako jsi ty, plus zde budou nadšenci a vývojáři ze společnosti Mautilus. Mimo Google Glass, Tesly, Robodronů se ještě můžete těšit na:

  • Preview Androidu M na Nexusu 6
  • Preview iOS 9 na iPadu
  • Apple Watch

Akce se koná 30. června 2015 v 18:00. Místo konání je JIC – Jihomoravské inovační centrum INTECH (U Vodárny 3032/2a Brno). Pro jízdu Telsou je nutné se registrovat, kapacita je omezena a téměř naplněna.

Mrknout můžeš taky na Facebook události nebo webovky Smart Meetupu www.smartmeetup.cz. Co víc? Vstup je ZDARMA a bude zde pivko.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redakce

Dotekománie vás provede světem mobilních zařízení a technologií. Čtěte, ptejte se, komentujte.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat