Pojďte s námi na SÁZAVU soutěž, vyhlášení

Pojďte s námi na SÁZAVU [soutěž, vyhlášení]
2015-06-12T12:26:16+02:00
• 9. 6. 2015

Aktualizováno 9. 6.

Nyní přišel čas vyhlásit vítěze naší soutěže. Jak jsme slíbili, tak výherce bude 15. správně tipující, dále pak 30. a 150.  A Tady to máme. Dva volné vstupy na letošní Sázavafest 2015 získávají:

  • Tomáš Tůma
  • Martin Hlaváč
  • Ondřej Konrád

DL-SF-KVETEN_lezato_01.indd

Vítězům gratulujeme a vy ostatní nemusíte zoufat, protože si ještě zahrajeme o další 4 volné vstupy.  A nebudeme to nějak zdržovat. Nedávno jsme rozjeli nový motivační seriál Buď Fit, který se snaží motivovat ostatní změnit svou postavu nebo jít si za svým cílem. Nyní tedy odměníme ty, kteří nám napíšou krátkou recenzi na mobilní aplikaci, kterou používáte pro sport, pohyb nebo zdraví životní styl. Recenze by měla obsahovat proč ji využíváte, proč byste ji doporučili a co vám v ní chybí. Minimálně 400 znaků a lístky mohou být Vaše. Všechny recenze zveřejníme a 2 nejlepší opět odměníme volnými vstupy pro 2.

Původní článek 1. 6.

Ano, je to tu! Konečně nám začala hudební festivalová sezona a my se na jeden takový festival s vámi chystáme. Hudba je součástí našich mobilních telefonů a málokdo si dokáže představit cestovat do školy nebo práce bez sluchátek v uších. I když máte kvalitní sluchátka a posloucháte svého oblíbeného hudebního interpreta či kapelu, rozhodně se to nevyrovná zážitku vidět je naživo.

image001

I tento rok se ve Světlé nad Sázavou uskuteční hudební festival Sázavafest . Čeká vás pořádný nářez hudby a výběr zpěváků a kapel je opravdu pestrý. Před roční pauzou se tu objeví Tomáš Klus, pro fanoušky rapu tu nebude chybět Rytmus a pro milovníky zahraniční rockové hudby tu ukáže své umění britská skupina Kosheen. Kompletní seznam účinkujících naleznete přímo na oficiálních stránkách festivalu Sázavafest 2015. Jelikož se ale jedná o multikulturní festival, na své si přijdou i milovníci workshopů, divadla a umění.

K 15. výročí festivalu byl navíc vytvořen oficiální festivalový song, ve kterém můžete například slyšet Michala Malátného z Chinaski, Lukáše Pavláska nebo Báru Basikovou.

No a jelikož jsme partnery tohoto festivalu, připravili jsme si pro Vás soutěž o 10 volných vstupů. Prvních 6 lístků rozdáme 3 soutěžícím, kteří správně odpoví na naše otázky a zároveň se na ně usměje štěstí při slosování. Výherce totiž bude 15. správně tipující, dále ten 30. a 150. O zbylé lístky si zahrajeme buď v našem novém pořadu Buď Fit, nebo si něco nachystáme pro sociální sítě.

30. 7. se tedy můžeme společně setkat v zámeckém parku ve Světlé nad Sázavou. Prohodit pár slov, vypít pár piv a probrat se vedle stanu.

DL-SF-KVETEN_lezato_01.indd

 

PRAVIDLA SOUTĚŽE

  1. Pořadatelem soutěže je Dotekománie.cz
  2. Soutěž se koná v termínu 1. 6. 2015 – 7. 6. 2015 (12:00)
  3. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky.
  4. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno, příjmení, telefonní číslo a e-mail) a správně správně odpoví na otázky. Odesláním soutěžního formuláře potvrzujete souhlas s pravidly soutěže.
  5. Výherce vybereme na základě tipovacích otázek a správně vyplněného formuláře. Pokud se najde více výherců, o pořadí se rozhodne na základě vylosování. Výherce budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu/telefonním čísle za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit pouze jednou. Duplicitní a podvodné záznamy budou mazány.
  7. Účastník soutěže tímto poskytuje Dotekománii souhlas s tím, aby jeho osobní údaje mohly být použity pro interní potřeby v souladu s českým právním řádem. Pouze v rámci soutěže.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redakce

Dotekománie vás provede světem mobilních zařízení a technologií. Čtěte, ptejte se, komentujte.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat