Dotekomanie.cz

To nej z uplynulého týdne #24 – Youtube Gaming, Apple Music a iOS 9

WWDC

Apple na své vývojářské konferenci představil své softwarové novinky týkajících se iOS a Max OS X. Dočkali jsme se uvedení deváté verze mobilního systému a také došlo na představení nové služby Apple Music. Taktéž se pochlubil čísly kolem aplikací.

1667 PPI

Podařilo se vytvořit displej s extrémní hustotou pixelů. Kromě toho je součástí každého pixelu u fotodioda pro snímání světla. Své využití si najde novinka u virtuální a rozšířené reality.

Bezpečnostní riziko v iOS

Tentokrát Čech nalezl bezpečnostní riziko v aplikaci pro správu emailů v systému iOS. Chyba umožňuje podvrhnout například dialogové okno vybízející k zadání citlivých informací.

Hangouts 4.0

Google připravuje novou verzi aplikace Hangouts. Zatím není k dispozici, ale naštěstí máme k dispozici snímky obrazovek současné, zřejmě nedodělané, verze.

OnePlus 2

Již několik měsíců se objevují nejrůznější spekulace kolem nadcházející top modelu od společnosti OnePlus. Až nyní se společnost pochlubila prototypem, který se stále ještě může změnit.

Youtube Gaming

Google se pochlubil novou službou určenou zejména pro hráče a příznivce her. Měla by konkurovat oblíbenému Twitchi.

Android One

Google přiznal, že jeho projektu Android One se příliš nedaří. Nechystá se jej jen tak ukončit. Chtějí se ponaučit z chyb a zkusit vše znovu, a ve větším měřítku.

Hlasové povely v češtině v Google Now

Konečně můžeme přikazovat svému Androidu. Ačkoliv se nejedná o plnohodnotné rozšíření této funkce v češtině, rozhodně to znamená, že na nás společnost nezapomněla. Známé povely najdete v článku nebo v popisu u videa.

APLIKACE A HRY – NOVINKY A AKTUALIZACE

Nepřehlédněte: To nej z uplynulého týdne #23 – Youtube s Cardboard, Wunderlist v rukách Microsoftu a Hound

Exit mobile version