Dotekománie doporučuje #95 – Progress deník pro všechny bodybuildery

Dotekománie doporučuje #95 – Progress deník pro všechny bodybuildery
2015-06-13T15:30:14+02:00
• 13. 6. 2015

Pokud patříte mezi lidi, kteří se starají o své tělo, sportují a chtějí dobře vypadat, pak pro vás mám doporučení na aplikaci, se kterou vám posilování půjde ještě o něco lépe.

Screenshot_2015-06-12-21-35-37

Aplikace Fitness point by neměla chybět v telefonu žádnému správnému bodybuilderovi. S aplikací se naučíte, jak posilovat určité části svalů po celém těle. Aplikace nabízí kompletní příručku ve spojení s deníkem, jaké váhy jste v určitý den měli, kolik sérií jste odjeli, jak dlouho jste běhali kardio atd.

Screenshot_2015-06-12-21-35-48 Screenshot_2015-06-12-21-35-41

Při otevření aplikace rozhodně nečekejte převratný vzhled Material designu, aplikace je vytvořena tak, aby byla co nejvíce přehledná a rychlá při zapisování výsledků. Na úvodní obrazovce se zobrazí seznam svalových partií. Pokud si vybereme například svalové partie zad, ukáží se nám možnosti se cviky, jak záda posilovat, zde si vybereme konkrétní typ cviku, přičemž dojde k otevření, kde bude obrys postavy, jež je animovaná a ukazuje, jak správně cvik provádět.

Screenshot_2015-06-12-21-36-09 Screenshot_2015-06-12-21-35-51

Vedle cviku si můžete zaznamenat do kalendáře, kdy jste jej cvičili, a další informace. V popisu cviku naleznete užitečné informace o krocích daného cviku a různé tipy například, jak správně držet hlavu, anebo jak si cvik ještě více ztížit. V oblasti kardia je možné zaznamenávat různé disciplíny, jako je běh, cyklistika, rychlá chůze a další. Rovněž i zde platí, že je kardio disciplína vysvětlena a popsány zapojené svalové partie.

Fitness point je dostupná pro operační systémy iOS a Android. K dispozici je verze zdarma a PRO, která vás vyjde na příjemných 138 Kč.

logo-app Fitness Point Zero One GmbH Zdarma ANDROID logo-app Fitness Point Pro Zero One GmbH 5,64 US$ ANDROID logo-app Fitness Point Pro Developer Zdarma iOS logo-app Fitness Point Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat