Angry Birds Fight! – další díl rozzlobených ptáků je tady

Angry Birds Fight! – další díl rozzlobených ptáků je tady
2015-06-12T14:02:58+02:00
• 12. 6. 2015

Není tomu dlouho, co společnost Rovio stojící za Angry Birds vydala již jedenáctý díl. Nyní zde máme další, tentokrát s název Angry Birds Fight! Jak by se mohlo z názvu zdát, o žádný krvelačný boj se nejedná.

Angry-Birds-Fight-Android-640x351

Angry Birds Fight! vás zavede do prostředí, kde bude stát Angry Bird proti prasátku, vy budete muset protivníka zničit tím, že budete pod těmito dvěma protivníky hledat trojice a více stejných ptáčků, čímž dojde k jejich zmizení a vy za to dostáváte body s útoky. Tyto stejně vypadající postavičky můžete posouvat do stran a tak získat postupku vedle sebe. Na vyhledání máte určitý počet sekund, když čas uplyne, dojde na souboj. Váš útok bude účinný podle toho, jak úspěšní jste byli ve vyhledávání.

Angry-Birds-Fight

Hra nabízí mnohem více, než jen souboje. Své Angry Birds můžete po čase vylepšovat a mít tak proti svému nepříteli navrch. Jako vylepšení můžete nakupovat různé zbraně, brnění a předměty. Rovio i zde do hry implementoval in-app platby, za které můžete získávat výhody nad ostatními spoluhráči, protože hra se dá hrát i online proti soupeřům z celého světa.

logo-app Angry Birds Fight! Rovio Entertainment Ltd. Zdarma ANDROID

Zdroj: phandroid.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat