Za skvělý Twitter klient Aeries pro Windows Phone nyní dáte jen 50 Kč

Za skvělý Twitter klient Aeries pro Windows Phone nyní dáte jen 50 Kč
2015-04-06T18:52:19+02:00
• 6. 4. 2015
4

aeries_lumia930

Jednou z možností, jak s Windows Phone přistupovat ke svému Twitter účtu, je aplikace Aeries. Ta se od své premiéry před měsícem a půl dočkala již několika aktualizací, během kterých došlo k odstranění hromady chyb, zvýšení výkonu, i přidání některých funkcí. Konkrétně si do Aeries našly cestu třeba notifikace, které se nicméně kontrolují pouze jednou za 15 minut. Na instantních push notifikacích se avšak stále pracuje, stejně tak je v plánu hodně žádaná univerzální verze pro Windows 8.1, která by se mohla dočkat uvedení již brzy.

aeries

Ranný prototyp Aeries pro Windows 10; zdroj: Twitter

Osobně používám Aeries již půl roku od první betaverze na redakční Lumii 930, a za tu dobu jsem jí snadno nahradil oficiálního Twitter klienta, který oproti Aeries i svým oficiálním bratříčkům z Androidu a iOS postrádá tunu funkcí. I tak má ale vývojář Brad Stevenson ještě spoustu práce, aby své dítko dovedl k dokonalosti a s blížícím se vydáním Windows 10 představil již zmíněnou univerzální verzi Aeries.

Pokud jste se k vyzkoušení Aeries pro Windows Phone ještě nedostali, teď máte jedinečnou šanci. Po omezenou dobu cena aplikace spadla z původních 90 Kč na 50 Kč, takže už ani ti největší šetřílci se nemusí vymlouvat na vysokou cenu a podpořit tak budoucí vývoj. Pro více informací si přečtěte naši recenzi.

[winphone]aeries/4af58dea-f287-4ef0-bd04-bc25413be8ac[/winphone]

alza

Za zapůjčení telefonu NOKIA Lumia 930 pro účely testování aplikací děkujeme internetovému obchodu Alza.cz, ve kterém si můžete vybrat z široké nabídky telefonů s operačním systémem Windows Phone 8.1.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Martin Šindler

Technologický nadšenec, který si rád hraje se vším, co má displej. Na Dotekománii píše především o aplikacích pro Android a Windows Phone, které ho nějakým způsobem dokážou zaujmout. Občas nějakou tu aplikaci rovněž přeloží do češtiny.

Komentáře

Ladislav Polický

6. 4. 2015, 19:05

Ta aplikace umí polovinu z toho, co umí na Androidu apky nabízené zdarma. Platit za to ve slevě 50 může jen zoufalec.

Martin Šindler

6. 4. 2015, 19:23

To mě zajímá, jaké aplikace a chybějící funkce máte na mysli, můžete jmenovat? U Twitter klientů zdarma se může rychle stát, že se vyčerpají tokeny a aplikace pak přestane být funkční, ale to už asi víte.

Ladislav Polický

6. 4. 2015, 20:01

Proboha, i oficiální Twitter aplikace na Androidu umí víc, než tady ta. O čem se tu chcete bavit?

Martin Šindler

6. 4. 2015, 20:10

A víte vůbec, jaký je rozdíl mezi oficiálním Twitter klientem a Twitter klientem třetí strany? Za to, proč jsou neoficiální klienti ochuzení o některé funkce může jen Twitter a jeho nesmyslné limitace API pro vývojáře. A silně pochybuji, že jste Aeries vůbec někdy zkoušel.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat