Detailní výdrž Apple Watch – až 7 hodin sportování

Detailní výdrž Apple Watch – až 7 hodin sportování
2015-03-10T07:05:40+02:00
• 10. 3. 2015

Včera jsme se dočkali znovu představení Apple Watch. Dozvěděli jsme se detaily ohledně ceny, dostupnosti a také výdrže baterie. Apple na svých stránkách pak také zveřejnil detailní rozbor výdrže baterie, tedy kolik hodin při jaké činnosti hodinky vydrží. Bohužel mluvíme pouze o hodinách.

watch

Standardně by měly Apple Watch vydržet celý den, tedy 18 hodin. Tuto dobu hodinky vydrží, pokud 90krát za den zkontrolujete čas, přijde vám 90 notifikací, 45 minut budete používat nějaké aplikace a nakonec zvládnete 30 minut sportování se spuštěnou hudbou přes Bluetooth. Samotnému přehrávání hudby vystačí baterie na 6,5 hodiny. Sportovat se zapnutým senzorem srdečního tepu budete maximálně 7 hodin. Telefonovat přes iPhone lze maximálně 3 hodiny.

Pokud budete hodinky využívat jen ke kontrolování času 5krát za hodinu, dostanete se až na 48 hodin. Existuje zde ale ještě mód Power reserve, což je takový úsporný režim, ve kterém se opravdu zobrazuje jen čas. Tento režim se aktivuje při vybité baterii. Pokud byste ho měli nestále aktivovaný, tak je výdrž 72 hodin. Nakonec známe i dobu nabíjení. Na 80 procent kapacity se nabíjí za 1,5 hodiny. Na plnou kapacitu za 2,5 hodiny. To je delší doba než u iPhonu 6.

Apple Watch znovu představeny – známe ceny a výdrž baterie

Zdroj: apple.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat