Apple Watch mají za sebou extrémní testy

Apple Watch mají za sebou extrémní testy
2015-03-22T17:10:30+02:00
• 22. 3. 2015

Nestává se často, aby společnost Apple sama odhalovala tajemství kolem nejnovějších zařízení, která by měla zůstat interní záležitostí. Až první hodinky Watch narušily toto pravidlo. Kalifornský výrobce vybral několik novinářů ze Spojených států na předvedení místa a podmínek, za jakých jsou vyvíjeny a testovány. O svůj jedinečný zážitek se podělil jeden novinář z pořadu Good Morning America zastupující televizi ABC.

Apple Watch Sport

Vyvolený účastník navštívil speciální tělocvičny Applu, v nichž byly různé atmosférické podmínky, nadmořské výšky, teploty, vlhkosti apod. sloužící pro co nejlepší simulaci míst po celém světě. Zaměstnanci měli nasazené neznámé přísně tajné zařízení (ve skutečnosti Apple Watch), které měřilo například běh nebo jógu. Následně sesbíraná data (spálené kalorie, tepová frekvence atd.) byla zpracována, aby hodinky měřily nejpřesněji za jakýchkoliv podmínek. Ředitel odpovídající za fitness funkce a zdravotnickou technologii u hodinek, Jay Blahnik, prozradil, že pro srovnání hodnot s Watch také cestovali po celém světě.


World News Videos | US News Videos

Takže hodinky navštívily jak mrazivou Aljašku, tak vyhřátý Dubaj. Hodinky Watch nenabídnou v segmentu fitness zařízeni nic nadstandardního oproti své konkurenci, ale sám Apple věří, že jejich provedený výzkum bude mít ještě velký dopad. Nakonec možná jediným plusovým bodem může být přesnost naměřených hodnot. To zároveň vyvolává otázku, zda uživatelé požadující větší přesnost raději nezvolí nějakou variantu od zavedeného výrobce než ‚‚omezenou‘‘ verzi od Applu s velmi přemrštěnou cenou.

Zdroj: abcnews.go.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat