Vine spouští novou aplikaci určenou dětem

Vine spouští novou aplikaci určenou dětem
2015-02-01T09:10:28+02:00
• 1. 2. 2015

Aplikaci Vine jistě dlouze představovat nemusím. Uživatelé prostřednictvím této sítě sdílí krátká videa, na která se mohou ostatní uživatelé podívat. A nyní nám vývojáři představili novou verzi této aplikace určenou dětskému publiku.

Wi00rtd

Na Vine se uživatelé mohou totiž střetnout také s příspěvky, které by děti jistě vidět neměly. Proto se vývojáři rozhodli pro nový projekt a brzy ho spustí. Funkčnost aplikace bude téměř totožná s klasickou verzí. Hlavní rozdíl bude především v tom, že verze určená dětem bude přísněji dohlížet nad obsahem, který se uživatelům bude zobrazovat.

Ke změnám samozřejmě dochází i v uživatelském rozhraní. Rozhraní bylo přizpůsobeno tomu, aby lépe získalo dětskou pozornost. Sázka padla na barevné prostředí s vtipnými postavičkami. Aplikace bude obsahovat také různá gesta jako například posun vlevo nebo vpravo, čímž se budou měnit samotná videa.

Verze určená dětem je již v současnosti k dispozici uživatelům iOS. Kdy se dočkají uživatelé ostatních platforem, nebylo zatím upřesněno. O dalším průběhu vás budeme informovat.

Zdroje: blog.vine.co, ubergizmo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jiří Smrž

Fanoušek operačního systému Android, ale se zkušenostmi i s iOS a Windows Phone. Ve volném čase se rád věnuje sportům a sledování filmů nebo seriálů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat