Realarm je skvělý budík, který na Windows Phone nemá obdoby

Realarm je skvělý budík, který na Windows Phone nemá obdoby
2015-02-09T17:40:34+02:00
• 9. 2. 2015
1

Když se řekne nejlepší budík pro Android, většina uživatelů si vzpomene na skvělé Timely. Na platformě Windows Phone pro změnu nemá obdoby slovenská aplikace Realarm, která nabízí nespočet možností a ve Windows Phone Store se jí nevyrovná žádný jiný budík. Vývojář aplikace Viktor Szekeress navíc v uplynulých měsících nelenil a pracoval na velké aktualizaci, která vyšla právě dnes a už z tak povedeného budíku dělá ještě povedenější. Pojďme se proto podívat, co nového přináší.

Ihned po spuštění nové verze Realarmu vás přivítá moderní úvodní obrazovka, ze které by si mohly vzít příklad všechny ostatní aplikace. Rychle, jednoduše a efektivně totiž vysvětlí všechny novinky, které nová aktualizace přináší. Největší změnou oproti minulé verzi je zbrusu nový vzhled, kterého si všimne snad úplně každý. Moderní prostředí budíku si navíc můžete barevně přizpůsobit, a to díky podpoře témat. Kromě nového vzhledu mě rovněž zaujala vylepšená živá dlaždice, která nabízí široké možnosti přizpůsobení. Ve výchozím nastavení zobrazuje vybranou kolekci obrázků, které se náhodně mění, ty však můžete nahradit vlastními obrázky nebo nechat dlaždici zcela průhlednou.

realarm1               realarm3               realarm2

Nastavování budíků probíhá tak, jako u každé jiné budící aplikace. Zadáte název, čas, datum a opakování. Narozdíl například od výchozí Windows Phone aplikace Budíky ale umí Realarm nastavit opakování třeba i po minutě, hodině, nebo roce. Výhodou je i možnost nastavit si jednorázový rychlý budík, který se může hodit jako minutka při vaření, nebo když si budete chtít dát odpoledního šlofíka. Potěší i bohatá nabídka budících zvuků, které se při výběru 2 a více melodií dokáží i náhodně měnit. Možnost přidat vlastní zvuky ale nečekejte, a to z důvodu omezenosti systému. Zcela přepracován byl i integrovaný kalendář, který zobrazí všechny nadcházející budíky přehledně podle data, a můžete z něj i přímo vytvořit nový budík.

realarm5 (2)               realarm6               realarm4

Pokud používáte více Windows telefonů, nebo se chystáte pořídit si nový, rozhodně vás rovněž potěší novinka v podobě zálohování na úložiště OneDrive, odkud lze pak své budíky snadno synchronizovat s dalšími zařízeními. Aktualizace potěší i anglicky mluvící uživatele, novinkou je totiž i podpora hlasových příkazů. Při podržení systémového tlačítka pro vyhledávání tak stačí například pro nastavení rychlého budíku na 6 hodin říct „Hey, set quick alarm for 6 AM“.

Nový Realarm toho nabízí mnohem více, stačí si jej stáhnout z odkazu níže a vše vyzkoušet na vlastní oči. Docela mě překvapilo, že autor za tak kvalitní aplikaci nechce žádný peníz, dokonce jsem nenašel ani možnost přispět přímo z aplikace. Jestliže se vám aplikace zalíbí, nezapomeňte ji tak pro podporu alespoň ohodnotit 5 hvězdičkami. Konec konců si troufám tvrdit, že jde o nejkvalitnější slovenskou aplikaci pro platformu, a jednu z nejlepších aplikací pro Windows Phone vůbec.

[winphone]realarm/26cad058-fc9a-4967-95f0-4e83c09de99e[/winphone]

alza

Za zapůjčení telefonu NOKIA Lumia 930 pro účely testování aplikací děkujeme internetovému obchodu Alza.cz, ve kterém si můžete vybrat z široké nabídky telefonů s operačním systémem Windows Phone 8.1.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Martin Šindler

Technologický nadšenec, který si rád hraje se vším, co má displej. Na Dotekománii píše především o aplikacích pro Android a Windows Phone, které ho nějakým způsobem dokážou zaujmout. Občas nějakou tu aplikaci rovněž přeloží do češtiny.

Komentáře

Konečne vidím, že aj WP aplikácie môžu vyzerať aj pekne… Ako nejako som ich nehľadal, ale všetky, čo som videl boli také… nemastné neslané (nie vyslovene škaredé). Táto vyzerá k svetu ;-)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat