ZTE Q7 se podobá iPhonu 6 Plus

ZTE Q7 se podobá iPhonu 6 Plus
2014-12-12T10:25:24+02:00
• 12. 12. 2014

Po Lenovu a jejich modelu S90 (Sisley), který znatelně imituje nejnovější iPhone 6, se na kalifornský Apple chystá došlápnout další čínský výrobce. Podle místního úřadu TENAA společnost ZTE připravuje telefon pod označením Q7 s prvky naopak připomínajícími větší iPhone 6 Plus. Vypadá to, že v Číně hodně sázejí na designéry z Applu, i když běžní uživatelé nejsou moc nadšeni z provedených změn u posledních novinek. Klíčem k úspěchu může být dobře nastavený poměr výkonu k prodejní ceně.

The-ZTE-Q7 The-ZTE-Q7 (3)

Model disponuje 5,5palcovým displejem dosahující na HD rozlišení. Do vnitřní části si našel cestu osmijádrový procesor od MediaTeku s taktovací frekvencí 1,5 GHz, 2GB operační paměť RAM a 16GB úložiště podporující paměťové microSD karty. Konstrukce má rozměry 157 x 78 x 7,9 mm, přičemž jsou si hodně blízcí, jelikož iPhone 6 Plus měří 158,1 x 77,8 x 7,1 mm. Po stránce hmotnosti dominuje ZTE Q7, které váží o 12 gramů méně – přesněji 160 gramů.

Zadní část zabírá 8megapixelový senzor fotoaparátu s duální přisvětlovací LED diodou. Telefon poběží na systému Android v předinstalované verzi 4.4.4 KitKat. Nakonec bližší informace přibližující datum oficiálního představení, spuštění prodeje nebo prodejní cenu přinesou až následující týdny. Ve většině případů bývají certifikovaná zařízení krok od odhalení výrobcem minimálně pro domácí trh.

The-ZTE-Q7 (1) The-ZTE-Q7 (2)

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat