Nový patent od Samsungu – chytré hodiny s otočným ovládáním

Nový patent od Samsungu – chytré hodiny s otočným ovládáním
2014-11-29T09:37:29+02:00
• 29. 11. 2014
1

Poté, co se většina výrobců zaměřila na ovládání chytrých hodinek skrze dotykový displej, vynořilo se na svět pár zajímavých experimentů. Dalším možným ovládáním je tedy tlačítko na boku, což mají Apple Watch. Nyní se Samsung odhodlal k velkému kroku a tím je další možnost ovládání, která se ukazuje skrze novou patentovou přihlášku.

samsung-patent-interface-round-smartwatch1

Ta se objevila tento týden a skrývá v sobě naději, že výrobce, který zatím má na svém kontě jen hranaté hodinky, konečně začne konkurovat například Moto 360 nebo LG G Watch R. Patent byl ovšem podán již v roce 2013, takže sami vidíme, za jak dlouho se veřejnost dozví o postupu společnosti. Nicméně, ovládání skrze kroužek na hodinkách není ve světě nic nového. Ovšem zatím jsme se s tím u chytrých hodinek nesetkali.

Bohužel je tu stále fakt, že tato idea se nikdy nemusí stát skutečností, ačkoliv to vypadá jako opravdu zdařilá myšlenka. Avšak zatím nic není vyvráceno, ale ani potvrzeno, a tak můžeme doufat v novou, snad už lepší, generaci chytrých hodinek.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Nápad pěkný, ale provedení ala Samsung = otočné ovládání bude fungovat jenom v jedné jejich aplikaci a to ještě jenom když hodinky budou připojeny k nejnovějšímu Galaxy Note…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat