UC Browser pro Windows Phone se dočkal nového vzhledu i funkcí

UC Browser pro Windows Phone se dočkal nového vzhledu i funkcí
2014-09-24T16:24:07+02:00
• 24. 9. 2014

uc_browser

Pokud se svým telefonem s Windows Phone hodně surfujete, výchozí Internet Explorer vám svými omezenými funkcemi nemusí příliš vyhovovat. Naštěstí i mobilní Windows podporují alternativní prohlížeče, a jeden takový dnes dostal velkou aktualizaci.

UC Browser většina uživatelů považuje za nejlepší prohlížeč na Windows Phone, a není se čemu divit. Se svými pokročilými možnostmi nemá na Windows Phone Store konkurenci. Díky nové aktualizaci ve verzi 4.0 toho ale nabídne ještě více.

Vývojáři se rozhodli kompletně přepracovat vzhled aplikace, a to k lepšímu. Adresní řádek tak nyní pro pohodlnější používání najdete v dolní části displeje. Změn se dočkaly i karty záložek, ze kterých nově můžete stránku rovnou sdílet nebo přidat do oblíbených. Z karty rychlých voleb můžete počínaje dnešním dnem rovněž snímat QR kódy nebo třeba nastavit, zdali se má prohlížeč chovat jako mobil, desktop, Android nebo iOS. Vestavěný správce stahování vám taktéž dovolí stahovat soubory i se zamčenou obrazovkou.

[winphone]uc-browser/6cda5651-56b9-48b0-8771-91dbc188f873[/winphone]

Za zapůjčení telefonu NOKIA Lumia 925 pro účely testování aplikací děkujeme internetovému obchodu Alza.cz, ve kterém si můžete vybrat z široké nabídky telefonů s operačním systémem Windows Phone 8.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Martin Šindler

Technologický nadšenec, který si rád hraje se vším, co má displej. Na Dotekománii píše především o aplikacích pro Android a Windows Phone, které ho nějakým způsobem dokážou zaujmout. Občas nějakou tu aplikaci rovněž přeloží do češtiny.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat