Dotekomanie.cz

Runtastic představuje vlastní náramek Orbit

Runtastic je bezpochyby jedna z nejpopulárnějších aplikací sledujících aktivitu. Vyznačuje se zejména uživatelsky přívětivým rozhraním, které je dále doplněno o širokou škálu nastavení. Díky této popularitě se tvůrci rozhodli vytvořit i náramek, který bude s touto aplikací úzce spolupracovat. Nese označení Orbit.

Orbit je jednoduché nositelné zařízení, které je vybaveno OLED displejem. Může tak fungovat jako běžné digitální hodinky. Kromě toho nabízí i typické funkce pro zařízení tohoto typu. Budete moci sledovat spálené kalorie, ušlé kroky, dosaženou vzdálenost nebo celkovou aktivitu. Vaše aktivita bude sledována i během spánku. Nespornou výhodou je přítomnost vibračního upozornění, které může posloužit jako budík. Runstatic Orbit je samozřejmě voděodolný.

Výrobce slibuje výdrž až jeden týden. To rozhodně ještě není to, co bychom od takového přístroje očekávali. Nicméně, pokud se tato informace potvrdí i při běžném testování, nepůjde o špatné výsledky. Samotný náramek má stát 120 dolarů (2 480 Kč).

O  jeho dostupnosti v České republice zatím informace nemáme.

Zdroj: androidauthority.com

Exit mobile version