Huawei Ascend Mate 3 zachycen v AnTuTu

Huawei Ascend Mate 3 zachycen v AnTuTu
2014-08-02T13:40:31+02:00
• 2. 8. 2014

Nedávno uniklé snímky nově doplňují pravděpodobné specifikace připravovaného modelu Ascend Mate 3. Ačkoliv nejde prozatím o nic oficiálního, rozhodně půjde o slušný kousek techniky. Důležitou roli bude hrát displej s poněkud přerostlou úhlopříčkou, která se blíží spíše tabletu, a procesor z dílny čínského výrobce. Únik prvních informací má samozřejmě na svědomí databáze benchmarku AnTuTu.

huawei-logo

Testovaný model se skrýval pod kódovým označení MT7-TL00 a disponoval 6,1palcovým displejem, který dosahoval na Full HD rozlišení (1920 x 1080 pixelů). Hardwarovou část zastupuje osmijádrový procesor HiSilicon Kirin 920 s taktovací frekvencí 1,3 GHz založený na architektuře big.LITTLE a grafický čip Mali-T624 MP4. Operační paměť RAM bude zřejmě dostupná ve dvou verzích – 2 a 3 GB.

Dále konstrukci doplní 13megapixelový senzor fotoaparátu a přední 5MPx kamerka na pořizování selfie snímků. V případě softwaru lze očekávat systém Android ve verzi 4.4.2 KitKat s vlastní nástavbou Emotion UI. Z nepotvrzených spekulací ještě stojí za zmínku přítomnost skeneru otisků prstů či využití kovového materiálu při samotné výrobě. Odpovědi na otázky týkající se představení či prodejní ceny jsou neznámé.

Huawei Ascend Mate 3

Zdroj: gforgames.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat