Google+ pro Windows Phone se ve spolupráci s Dotekománií dočkalo češtiny

Google+ pro Windows Phone se ve spolupráci s Dotekománií dočkalo češtiny
2014-08-19T08:55:57+02:00
• 19. 8. 2014
4

gPlus

Se sociální sítí od Googlu je to na platformě Windows Phone složité. Google stále „mobilními okny“ opovrhuje a dosud vydal pouze jedinou aplikaci, a to vyhledávání. Uživatelům Google+ tak nezbývá nic jiného než ke službě přistupovat skrze mobilní web.

Ovšem aplikace gPlus, o které jsme nedávno psali, se ve Windows Phone Storu objevila jako na zavolanou. Jako první přináší zcela nativní přístup k vašim kruhům, už žádná webová verze. Uživatelský zážitek sice zdaleka není na takové úrovni jako v případě oficiálních aplikací pro konkurenční platformy, zanedlouho však vyjde zbrusu nová verze aplikace, která přinese vyšší rychlost a nové uživatelské rozhraní.

Jelikož na Dotekománii rádi podporujeme povedené aplikace, rozhodli jsme se gPlus plně lokalizovat do češtiny. Ať už proto používáte gPlus delší dobu, nebo si ho teprve chystáte nainstalovat, budeme rádi za vaše názory v diskuzi nebo na Google+.

[winphone]gplus/48cb93e3-f416-4670-8f40-cde56a463af8[/winphone]

Za zapůjčení telefonu NOKIA Lumia 925 pro účely testování aplikací děkujeme internetovému obchodu Alza.cz, ve kterém si můžete vybrat z široké nabídky telefonů s operačním systémem Windows Phone 8.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Martin Šindler

Technologický nadšenec, který si rád hraje se vším, co má displej. Na Dotekománii píše především o aplikacích pro Android a Windows Phone, které ho nějakým způsobem dokážou zaujmout. Občas nějakou tu aplikaci rovněž přeloží do češtiny.

Komentáře

Předpokládám, že s WP7.8 budu mit smůlu?

Také chválím. Nicméně o jakém uživatelském zážitku na konkurenčních platformách píšete? Na Androidu se o nějakém zážitku mluvit nedá. G+ mi přijde jako jeden velký bordel. S tím se prostě nic moc udělat nedá bez ohledu na platformu :-).

Martin Šindler

19. 8. 2014, 10:58

Díky za váš názor. Mám na mysli zejména pomalý start aplikace, což by mělo být s příští velkou aktualizací již vyřešeno.

Igor Ďurček

19. 8. 2014, 10:09

Chválím váš prístup…..len tak ďalej chlapci…. :-)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat