Apple vydal iOS 8 beta 3 aktualizováno

Apple vydal iOS 8 beta 3 [aktualizováno]
2014-07-07T20:35:00+02:00
• 7. 7. 2014

iOS 8 beta 3

Aktualizováno 7.7.

Třetí betaverze iOS s číslovkou 8 jsme se nakonec dočkali o den dříve, než jsme předpokládali. Vydaná beta má číslo sestavení 12A4318c a Apple jako obvykle vydal pouze krátký komentář, ve kterém zmiňuje opravu chyb a další vylepšení. Novinky se týkají iCloud Drivu, nových položek v nastavení a pár drobných úprav v grafice.

handoff screen-shot-2014-07-07-at-10-46-08-am

V nastavení přibyla možnost vypnout funkci Handoff. Ta se stará o synchronizaci vašich Apple zařízení, například pokud začnete psát na iPhonu, můžete poté pokračovat tam, kde jste skončili na Macu. Vypnout lze nově také QuickType při psaní na klávesnici. Dále jsme se dočkali pár nových tapet a drobné úpravy tlačítka Clear/Smazat v notifikační liště.

icloudsettings

Novinkou je potom dialog, který vás vybízí k migraci dat z iCloud Documents & Data na nový iCloud Drive. Mimo to získal tento disk od Applu místo v nastavení. Sdílené Photo Streamy jsou nyní pojmenovány jen jako Sdílená alba. V nastavení zpráv můžete nastavit automatické ukládání fotek a videí ze zpráv. Drobné grafické úpravy dostala aplikace počasí, posuďte sami na obrázku níže. Třetí beta nakonec také obsahuje novou verzi aplikace Find my friends.

screen-shot-2014-07-07-at-10-34-36-am newweatherapp
Nové tapety a porovnání počasí v betě 3 (vlevo) vs. beta 2 (vpravo)

Původní článek 28.6.

Podle informací z bgr.com bychom se již 8. července 2014 mohli dočkat nové aktualizace na iOS 8 beta 3, která bude stejně jako dvě předchozí určená hlavně pro vývojáře k testování. iOS 8 screens Na rozdíl od předešlé verze se na této bude pracovat minimálně o týden déle, což je poněkud nezvyklé. Největší problémy byly zatím s mobilní sítí, zasekáváním systému a nízkou výdrží baterie. Uvidíme, co všechno změní beta 3. Po vydání aktualizujeme tento článek.

Zdroj: bgr.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Váňa

Jsem studentem telekomunikací na střední průmyslové škole. Nejvíce se zajímám o smartphony a tablety. Poslední dobou jsem se zaměřil spíše na iOS. Ve volném čase rád sportuji.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat