Dotekomanie.cz

5 nejlepších doplňků pro Muzei

O skvělé živé tapetě pro Android jsme vás zpočátku informovali ve článku ZDE. Dnes vám přinášíme nejzajímavější rozšíření pro Muzei, které fungují jako zdroje hezkých tapet, které mohou zdobit vaši domácí nebo zamykací obrazovku.

500px

Prvním rozšířením je 500px. To je stránka, která může připomínat instagram, flickr apod-, uživatelé na těchto stránkách prezentují své amatérské fotografie, které můžete následně prohlížet a hodnotit.

 

Flickr

Flickr je taktéž stránka pro sdílení fotografií uživatelů, přičemž má za sebou dlouholetou historii. Flickr jako první služba na světě umožňovala přidávat k fotkám tagy. V galerii najdeme spoustu fotek, které se hodí pro vylepšení obrazovky.

 

Reddit

Reddit je známá především anglicky hovořícím uživatelům. Rozšíření využívá fotografií z těchto stránek. Rozšíření umožňuje uživateli nastavení, jak často má být vaše tapeta změněna. Dále si můžete nastavit pouze stahování tapet dle vámi zadaného tagu. Z vlastních zkušeností řadím tento doplněk k těm nejlepším.

 

APOD

APOD je rozšíření stahující obrázky ze stránek americké NASA, kde je každý den uvěřejněna jedna fotografie z našeho vesmíru a občas i naší Země.

 

National Geographic

Tento proslulý název jistě znáte z televize nebo taktéž jako webové stránky, kde se obsah zaměřuje na naučná témata téměř o čemkoliv. Ve fotografiích nalezneme nejrůznější zajímavé obrázky ze všech koutů světa a přírody.

Zdroj: androidcentral.com

Exit mobile version