Dotekomanie.cz

Moto E bude nejlevnější smartphone od Motoroly?

Motorola nedávno oslavila úspěchy s nejlevnějším modelem Moto G, který se zároveň stal nejprodávanějším smartphonem této značky za celou její historii. Již nyní se objevují náznaky o příchodu top modelu jenž ponese označení Moto X+1 a kromě toho se na veřejnost dostávají první informace o nejlevnějším modelu Moto E.

Zatím neunikly na veřejnost fotografie, lze jen očekávat, že design bude vycházet z dosavadních smartphonů Moto. Novinka získá do názvu písmeno E a nabídne nejnižší specifikace. Displej by měl mít úhlopříčku 4,3 palce s HD rozlišením. Na zadní straně se bude nacházet 5MPx fotoaparát společně s baterii o kapacitě 1900 mAh. Srdcem novinky bude dvoujádrový procesor s taktovací frekvencí 1,2 GHz, který bude mít k dispozici 1 GB RAM.

Interní úložiště se zastavilo na hodnotě 4 GB, naštěstí bude možnost rozšíření o microSD kartu. V oblasti konektivity najdeme 2G, 3G, WiFi a Bluetooth. Systém Android bude ve verzi 4.4 KitKat.

Tloušťka Moto E se zastavila na pouhých 6,2 mm. Na trhu se objeví varianta podporující dvě SIM karty a lze předpokládat, že se objeví i verze s jedním slotem. Poslední zajímavou položkou ve specifikacích je funkce digitální televize.

Budeme si muset počkat na oficiální představení. Samozřejmě nás nejvíce bude zajímat cena, která by mohla být nižší, než je u Moto G. Tudíž by se mohla pohybovat kolem 170 dolarů.

Zdroj: thedroidguy.com

Exit mobile version