Dotekomanie.cz

Rozšíření pro aplikaci Muzei [Android]

V dřívějším článku o aplikaci MUZEI jste se mohli dočíst, k čemu aplikace slouží. Dnes si představíme pár vychytávek, které z této aplikace dělají ještě lepší a unikátnější.

Muzei je automatizovaná aplikace pro změnu tapet a umožňuje přidávání nejrůznějších doplňků a funkcí, přičemž se s odstupem času objevují neustále nové.

Hudební prvky

S tímto rozšířením získáte změny tapet dle aktuálně přehrávané písničky. Tyto tapety představují obrázek, z jakého alba písnička pochází, přičemž není nutné mít obrázek alba v přístroji, jelikož dochází k jejich stažení pomocí datového připojení.

Muzei Hash

Rozšíření Muzei Hash vám umožní změny obrázků na základě jejich hastagu. Pokud si např. nastavíte hastag #cars, vaše tapety budou pouze automobilového charakteru. Muzei hash umožňuje vložení několika hastagů naráz, čímž získáte skvělý výběr tapet jen podle sebe.

Unsplash for Muzei

Unsplash je stránka, kde se nachází mnoho pohledných obrázků, které se hodí využívat jako tapetu. S tímto rozšířením docílíte toho, že všechny vaše tapety budou pocházet z této stránky.

Dropzei for Muzei

Dropzei vám umožní získávat tapety z vašeho cloudového uložiště, přičemž je nutné mít jakékoliv obrázky nahrané ve svém Dropboxu.

Muzei – deviantART

Rozšíření deviantART vám umožní získávat tapety ze stránky deviantART, přičemž tato stránka patří mezi jedny z nejlepších s výběrem tapet, a to pro veškeré přístroje.

Vše je naprosto zdarma, včetně hlavní aplikace Muzei. Pokud tedy chcete mít plně automatizované změny tapet, není důvod váhat a rovnou vše vyzkoušet.


Zdroj: androidpolice.com

Exit mobile version